GENÇLİK MERKEZİ ALANINDA İNCELEME YAPTI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2012 - 20:07, Güncelleme: 28.03.2012 - 20:07
 

GENÇLİK MERKEZİ ALANINDA İNCELEME YAPTI

Vali Halil İbrahim Daşöz, Turgutlu Ergenekon Mahallesinde yapılması düşünülen Gençlik Merkezi alanında incelemelerde bulundu.
 Geçlik Merkezi yerini incelemeden önce Turgutlu Kaymakamlığında Kaymakam Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Serhat Orhan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak Vali Daşöz’e brifing verdi.Brifingden sonra açıklama yapan Vali Daşöz, “Turgutlu’da önümüzdeki günlerde yapılması öngörülen spor tesisleri ile ilgili bir değerlendirme yaptık. Belediyemizin hazırlatmış olduğu ön projeleri birlikte değerlendirdik. Gençlik merkezi ve spor salonu için öngörülen yerlerde bir inceleme yapacağız. Hazırlanan projeler gerçekten bir emek ürünü ve Turgutlumuza büyük değer katacak projeler. Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüzle işbirliği içerisinde çalışıyoruz.” dedi. “Yarının Turgutlu’sunu inşa edeceğiz” Turgutlu’da yapılan her yatırımda Vali Halil İbrahim Daşöz’ün desteğini gördüklerini belirten Belediye Başkanı Serhat Betvole Orhan ise, “Takas yöntemiyle mevcut stadyumun bulunduğu yere konut ve ticaret alanları, bunun karşılığında ise spor salonu ve pazar yeri projesi için şehrimizin o kısmının daha ekonomik anlamda hareketlenmesi konusunda bir projemiz var. 300 yataklı Devlet Hastanesi hizmete açıldığı zaman Turgutluların eski SSK Hastanesi olarak bildiği alanın Cumhuriyet İlköğretim okuluna kazandırılması ve bununla birlikte yeraltına 2 kat kapalı otopark yapılması projemiz var. Ergenekon Mahallesinde Turgutlu Belediyesine geçen 47 bin metrekare alanın içerisine Gençlik Merkezini kurmak için bir projemiz var.  Bütün çabamız bugünün Turgutlusu değil, yarının Turgutlusunu inşa etmek” diye konuştu. Vali Daşöz ve beraberindekiler daha sonra Ergenekon Mahallesinde yapılması düşünülen Gençlik Merkezi ve spor salonu alanında incelemelerde bulundu.
Vali Halil İbrahim Daşöz, Turgutlu Ergenekon Mahallesinde yapılması düşünülen Gençlik Merkezi alanında incelemelerde bulundu.
 Geçlik Merkezi yerini incelemeden önce Turgutlu Kaymakamlığında Kaymakam Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Serhat Orhan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak Vali Daşöz’e brifing verdi.Brifingden sonra açıklama yapan Vali Daşöz, “Turgutlu’da önümüzdeki günlerde yapılması öngörülen spor tesisleri ile ilgili bir değerlendirme yaptık. Belediyemizin hazırlatmış olduğu ön projeleri birlikte değerlendirdik. Gençlik merkezi ve spor salonu için öngörülen yerlerde bir inceleme yapacağız. Hazırlanan projeler gerçekten bir emek ürünü ve Turgutlumuza büyük değer katacak projeler. Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüzle işbirliği içerisinde çalışıyoruz.” dedi.

“Yarının Turgutlu’sunu inşa edeceğiz”

Turgutlu’da yapılan her yatırımda Vali Halil İbrahim Daşöz’ün desteğini gördüklerini belirten Belediye Başkanı Serhat Betvole Orhan ise, “Takas yöntemiyle mevcut stadyumun bulunduğu yere konut ve ticaret alanları, bunun karşılığında ise spor salonu ve pazar yeri projesi için şehrimizin o kısmının daha ekonomik anlamda hareketlenmesi konusunda bir projemiz var. 300 yataklı Devlet Hastanesi hizmete açıldığı zaman Turgutluların eski SSK Hastanesi olarak bildiği alanın Cumhuriyet İlköğretim okuluna kazandırılması ve bununla birlikte yeraltına 2 kat kapalı otopark yapılması projemiz var. Ergenekon Mahallesinde Turgutlu Belediyesine geçen 47 bin metrekare alanın içerisine Gençlik Merkezini kurmak için bir projemiz var.  Bütün çabamız bugünün Turgutlusu değil, yarının Turgutlusunu inşa etmek” diye konuştu. Vali Daşöz ve beraberindekiler daha sonra Ergenekon Mahallesinde yapılması düşünülen Gençlik Merkezi ve spor salonu alanında incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.