Göztepe evinde ilk 3 puanını aldı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2022 - 11:15, Güncelleme: 19.09.2022 - 11:15
 

Göztepe evinde ilk 3 puanını aldı

Altınordu’yu 1-0 mağlup eden Göztepe, bu sezon evinde ilk 3 puanını aldı.
Altınordu’yu 1-0 mağlup eden Göztepe, bu sezon evinde ilk 3 puanını aldı. Spor Toto 1. Lig’deki İzmir derbisinde Göztepe, Altınordu’yu Yasin Öztekin’in penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etti. Bu skorla, bu sezon evindeki ilk 3 puanına ulaşan sarı-kırmızılılar, 4 haftalık galibiyet hasretine de son vermiş oldu. Göztepe, ligin ilk haftasında deplasmanda Sakaryaspor’u 1-0 yenerek sezona 3 puanla başlamış ancak daha sonra evinde oynadığı Erzurumspor ve Gençlerbirliği maçlarından 1 puanla ayrılmıştı. Göztepe, Bandırmaspor ve Boluspor deplasmanlarından ise puansız dönmüştü.
Altınordu’yu 1-0 mağlup eden Göztepe, bu sezon evinde ilk 3 puanını aldı.

Altınordu’yu 1-0 mağlup eden Göztepe, bu sezon evinde ilk 3 puanını aldı.

Spor Toto 1. Lig’deki İzmir derbisinde Göztepe, Altınordu’yu Yasin Öztekin’in penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etti. Bu skorla, bu sezon evindeki ilk 3 puanına ulaşan sarı-kırmızılılar, 4 haftalık galibiyet hasretine de son vermiş oldu.

Göztepe, ligin ilk haftasında deplasmanda Sakaryaspor’u 1-0 yenerek sezona 3 puanla başlamış ancak daha sonra evinde oynadığı Erzurumspor ve Gençlerbirliği maçlarından 1 puanla ayrılmıştı. Göztepe, Bandırmaspor ve Boluspor deplasmanlarından ise puansız dönmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.