Göztepe Voleybol, deplasmanda güldü

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2022 - 15:41, Güncelleme: 24.11.2022 - 15:41
 

Göztepe Voleybol, deplasmanda güldü

TVF Kadınlar 1. Ligi’nde Göztepe, deplasmanda İstanbul BBSK’yı 3-0 mağlup etti.
TVF Kadınlar 1. Ligi’nde Göztepe, deplasmanda İstanbul BBSK’yı 3-0 mağlup etti. TVF Kadınlar 1. Ligi’nde Göztepe, 7. hafta mücadelesinde İstanbul BBSK’ye konuk oldu. Müsabaka Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda oynandı. Karşılaşmaya etkili başlayan sarı-kırmızılılar, başa baş giden ilk seti 25-22 kazandı. 1-0 öne geçti. İkinci sette de üstünlüğünü devam ettiren Göztepe, 25-20 kazanarak farkı 2’ye çıkardı. Son sette çok rahat bir oyun sergileyen İzmir temsilcisi 25-14’lük net bir skorla seti 3-0 yaptı ve sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Öte yandan Göztepe, gelecek hafta Karşıyaka’yı konuk edecek.
TVF Kadınlar 1. Ligi’nde Göztepe, deplasmanda İstanbul BBSK’yı 3-0 mağlup etti.

TVF Kadınlar 1. Ligi’nde Göztepe, deplasmanda İstanbul BBSK’yı 3-0 mağlup etti.

TVF Kadınlar 1. Ligi’nde Göztepe, 7. hafta mücadelesinde İstanbul BBSK’ye konuk oldu. Müsabaka Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda oynandı. Karşılaşmaya etkili başlayan sarı-kırmızılılar, başa baş giden ilk seti 25-22 kazandı. 1-0 öne geçti. İkinci sette de üstünlüğünü devam ettiren Göztepe, 25-20 kazanarak farkı 2’ye çıkardı. Son sette çok rahat bir oyun sergileyen İzmir temsilcisi 25-14’lük net bir skorla seti 3-0 yaptı ve sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Öte yandan Göztepe, gelecek hafta Karşıyaka’yı konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.