GRANDMEDICAL MANİSASPOR YOĞUN SİS ALTINDA ÇALIŞTI!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2018 - 16:25, Güncelleme: 09.01.2018 - 16:25
 

  GRANDMEDICAL MANİSASPOR YOĞUN SİS ALTINDA ÇALIŞTI!

Grandmedical Manisaspor, bir günlük iznin ardından dün saat 10.30’da ve 17.00’da Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği çift antrenman ile ikinci yarı hazırlıklarına devam etti.
Grandmedical Manisaspor futbol takımı, Pazar günü akşam antrenmanında U21 takımıyla bir hazırlık maçı yapmış ve maçtan 7-1’lik skorla galip ayrılmıştı. Bu maçtan sonra Pazartesi gününü izinli olarak geçiren Siyah-beyazlılar, dün saat 10.30’da ve 17.00’da gerçekleştirdiği çift idman ile ikinci yarı hazırlıklarına devam etti. UĞUR PAMUK DÜZ KOŞU YAPTI Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde, yoğun sis altında gerçekleştirilen sabah antrenmanı ısınma çalışmasıyla başladı. 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam eden antrenmanın ana bölümünde, tam sahada koordinasyon çalışması yapıldı. Antrenman, esneme çalışması ile tamamlandı.Manisaspor’datedavisi devam eden Mehmet Enes Sığırcı antrenmanda yer almazken, sağ dizinde ağrı bulunan Uğur Pamuk takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.  
Grandmedical Manisaspor, bir günlük iznin ardından dün saat 10.30’da ve 17.00’da Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği çift antrenman ile ikinci yarı hazırlıklarına devam etti.

Grandmedical Manisaspor futbol takımı, Pazar günü akşam antrenmanında U21 takımıyla bir hazırlık maçı yapmış ve maçtan 7-1’lik skorla galip ayrılmıştı. Bu maçtan sonra Pazartesi gününü izinli olarak geçiren Siyah-beyazlılar, dün saat 10.30’da ve 17.00’da gerçekleştirdiği çift idman ile ikinci yarı hazırlıklarına devam etti.

UĞUR PAMUK DÜZ KOŞU YAPTI
Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde, yoğun sis altında gerçekleştirilen sabah antrenmanı ısınma çalışmasıyla başladı. 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam eden antrenmanın ana bölümünde, tam sahada koordinasyon çalışması yapıldı. Antrenman, esneme çalışması ile tamamlandı.Manisaspor’datedavisi devam eden Mehmet Enes Sığırcı antrenmanda yer almazken, sağ dizinde ağrı bulunan Uğur Pamuk takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.