KADERİN VE ARKADAŞLIĞIN BÖYLESİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2017 - 10:01, Güncelleme: 30.12.2017 - 10:01
 

KADERİN VE ARKADAŞLIĞIN BÖYLESİ

Aynı takımda futbol oynadılar; evliliklerini de aynı tarihte yaptılar. İkisinin de ikiz kızları oldu. Yakalandıkları hastalıkları nedeniyle aynı süreçte farklı şehirlerde hastanelerde tedavi altına alındılar. İkisi de son nefeslerinde yakınlarına birbirlerinin sağlığını sordular ve aynı gün aynı saatte hayata gözlerini kapattılar. İki yakın arkadaşın cenazeleri de aynı camide, aynı anda kılındı.
Manisa’daki Mensucatspor’da birlikte futbol hayatına başlayan daha sonra çeşitli kulüplerde oynayan iki arkadaş Ertuğrul Hasacar ile Bülent Yelkenci tedavi gördükleri hastanelerde 3’er dakika arayla yaşamını yitirdi. Her iki sporcunun Hatuniye camiinde kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi. Manisa’daki spor camiasını yasa boğan Bülent Yelkenci ve Ertuğrul Hasacar’ın cenaze namazına CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisaspor eski Teknik Direktörü Taner Taşkın, Siyah beyazlı takımın eski futbolcuları, Manisa Mastırlar ve aileleri katıldı.     YELKENCİ VE HASACAR 3’ER DAKİKA ARAYLA YAŞAMINI YİTİRDİ İki kız babası olan 65 yaşındaki Bülent Yelkenci kanser tedavisi gördüğü İzmir Yenişehir Devlet Hastanesindeki yoğun bakımda 28 Aralık gecesi saat 22:27’de yaşamını yitirdi. Yelkenci, yanında bulunan yakınlarına yaşamını yitirmeden önce, farklı hastanede tedavi gören Manisaspor’un eski kalecilerinden arkadaşı Ertuğrul Hasacar’ın sağlık durumunu sordu. ​ Yelkenci’nin yaşamını yitirmesinin üzerinden tam 3 dakika geçmişti ki; saat 22:30’da bu kez de Celal Bayar Üniversite Hafsa Sultan Hastanesi Göğüs Anabilim dalı yoğun bakımında tedavi gören 71 yaşındaki Ertuğrul Hasacar yaşamını yitirdi. Manisalılarca çok sevilen Bülent Yelkenci ve Ertuğrul Hasacar’ın cenazeleri sağanak yağmur altında Hatuniye camiinde kılınan cenaze namazı ardından Çatal ve Kırtık mezarlıklarında toprağa verildiler.    KADERLERİ DE AYNI OLDU     Yelkenci ve Hasacar yıllarca aynı takımda futbol oynadı. Evliliklerini de aynı tarihte yaptılar. İkisinin de ikiz kızları oldu. Yakalandıkları hastalıkları nedeniyle aynı süreçte farklı şehirlerde hastanelerde tedavi altına alındılar. İkisi de hastane tedavi gördüğü sırada yakınlarına birbirlerinin sağlığını sordular ve aynı gün aynı saatte hayata gözlerini kapattılar. İki yakın arkadaşın cenazeleri de aynı camide kılındı. Her ikisi de spora büyük katkı sağladı.    
Aynı takımda futbol oynadılar; evliliklerini de aynı tarihte yaptılar. İkisinin de ikiz kızları oldu. Yakalandıkları hastalıkları nedeniyle aynı süreçte farklı şehirlerde hastanelerde tedavi altına alındılar. İkisi de son nefeslerinde yakınlarına birbirlerinin sağlığını sordular ve aynı gün aynı saatte hayata gözlerini kapattılar. İki yakın arkadaşın cenazeleri de aynı camide, aynı anda kılındı.
Manisa’daki Mensucatspor’da birlikte futbol hayatına başlayan daha sonra çeşitli kulüplerde oynayan iki arkadaş Ertuğrul Hasacar ile Bülent Yelkenci tedavi gördükleri hastanelerde 3’er dakika arayla yaşamını yitirdi. Her iki sporcunun Hatuniye camiinde kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi. Manisa’daki spor camiasını yasa boğan Bülent Yelkenci ve Ertuğrul Hasacar’ın cenaze namazına CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisaspor eski Teknik Direktörü Taner Taşkın, Siyah beyazlı takımın eski futbolcuları, Manisa Mastırlar ve aileleri katıldı.


 
 
YELKENCİ VE HASACAR 3’ER DAKİKA ARAYLA YAŞAMINI YİTİRDİ
İki kız babası olan 65 yaşındaki Bülent Yelkenci kanser tedavisi gördüğü İzmir Yenişehir Devlet Hastanesindeki yoğun bakımda 28 Aralık gecesi saat 22:27’de yaşamını yitirdi. Yelkenci, yanında bulunan yakınlarına yaşamını yitirmeden önce, farklı hastanede tedavi gören Manisaspor’un eski kalecilerinden arkadaşı Ertuğrul Hasacar’ın sağlık durumunu sordu.



Yelkenci’nin yaşamını yitirmesinin üzerinden tam 3 dakika geçmişti ki; saat 22:30’da bu kez de Celal Bayar Üniversite Hafsa Sultan Hastanesi Göğüs Anabilim dalı yoğun bakımında tedavi gören 71 yaşındaki Ertuğrul Hasacar yaşamını yitirdi.
Manisalılarca çok sevilen Bülent Yelkenci ve Ertuğrul Hasacar’ın cenazeleri sağanak yağmur altında Hatuniye camiinde kılınan cenaze namazı ardından Çatal ve Kırtık mezarlıklarında toprağa verildiler. 
 


KADERLERİ DE AYNI OLDU    
Yelkenci ve Hasacar yıllarca aynı takımda futbol oynadı. Evliliklerini de aynı tarihte yaptılar. İkisinin de ikiz kızları oldu. Yakalandıkları hastalıkları nedeniyle aynı süreçte farklı şehirlerde hastanelerde tedavi altına alındılar. İkisi de hastane tedavi gördüğü sırada yakınlarına birbirlerinin sağlığını sordular ve aynı gün aynı saatte hayata gözlerini kapattılar. İki yakın arkadaşın cenazeleri de aynı camide kılındı. Her ikisi de spora büyük katkı sağladı.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.