Karşıyaka evindeki şanssızlığını kırdı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2022 - 10:48, Güncelleme: 10.10.2022 - 10:48
 

Karşıyaka evindeki şanssızlığını kırdı

Karşıyaka, 2-1’lik Karaköprü Belediyespor galibiyetiyle bu sezon ilk kez iç sahada 3 puana ulaştı.
Karşıyaka, 2-1’lik Karaköprü Belediyespor galibiyetiyle bu sezon ilk kez iç sahada 3 puana ulaştı. TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Karşıyaka, 6. hafta maçında dün konuk ettiği Karaköprü Belediyespor’u Namık Çelik’in golleriyle 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla bu sezonki üçüncü galibiyetini alarak puanını 10’a çıkaran yeşil-kırmızılılar, ligde de 4. sıraya yükseldi. Üçüncü maçta ilk galibiyet Bu sezon iç sahadaki üçüncü maçını oynayan İzmir temsilcisi, Karaköprü Belediyespor galibiyetiyle evindeki ilk galibiyetini almış oldu. Sezonun ikinci hafta maçında seyircisiz oynanan maçta Belediye Derincespor’u ağırlayan Kaf-Kaf, mücadeleden 1-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. 4. haftada taraftarının önüne bu sezon ilk kez çıkan Karşıyaka, Şile Yıldızspor ile golsüz berabere kalmıştı. Karşıyaka, ligin 7. hafta maçında 15 Ekim Cumartesi günü Eskişehirspor’a konuk olacak.
Karşıyaka, 2-1’lik Karaköprü Belediyespor galibiyetiyle bu sezon ilk kez iç sahada 3 puana ulaştı.

Karşıyaka, 2-1’lik Karaköprü Belediyespor galibiyetiyle bu sezon ilk kez iç sahada 3 puana ulaştı.

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Karşıyaka, 6. hafta maçında dün konuk ettiği Karaköprü Belediyespor’u Namık Çelik’in golleriyle 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla bu sezonki üçüncü galibiyetini alarak puanını 10’a çıkaran yeşil-kırmızılılar, ligde de 4. sıraya yükseldi.

Üçüncü maçta ilk galibiyet

Bu sezon iç sahadaki üçüncü maçını oynayan İzmir temsilcisi, Karaköprü Belediyespor galibiyetiyle evindeki ilk galibiyetini almış oldu. Sezonun ikinci hafta maçında seyircisiz oynanan maçta Belediye Derincespor’u ağırlayan Kaf-Kaf, mücadeleden 1-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. 4. haftada taraftarının önüne bu sezon ilk kez çıkan Karşıyaka, Şile Yıldızspor ile golsüz berabere kalmıştı.

Karşıyaka, ligin 7. hafta maçında 15 Ekim Cumartesi günü Eskişehirspor’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.