Manisa FK'da Büyük Heyecan

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2020 - 10:21, Güncelleme: 24.07.2020 - 10:21
 

Manisa FK'da Büyük Heyecan

Manisa Futbol Kulübü, bugün akşam saat 22.00’de Play-Off yarı final maçında Sancaktepe FK ile karşılaşacak. Normal sürede veya eşitlik halinde oynanacak uzatma bölümü ile gerekirse seri penaltılarda rakibini eleyen taraf finalist olacak. Manisa FK, finale çıktığı takdirde Ankara Demirspor-Tuzlaspor eşleşmesinin galibiyle tarihinde ilk kez TFF 1. Lig'e çıkmak için rakip olacak.  Karşılaşma A Spor'dan canlı yayınlanacak.

Manisa Futbol Kulübü, bugün akşam saat 22.00’de Play-Off yarı final maçında Sancaktepe FK ile karşılaşacak.

Normal sürede veya eşitlik halinde oynanacak uzatma bölümü ile gerekirse seri penaltılarda rakibini eleyen taraf finalist olacak.

Manisa FK, finale çıktığı takdirde Ankara Demirspor-Tuzlaspor eşleşmesinin galibiyle tarihinde ilk kez TFF 1. Lig'e çıkmak için rakip olacak. 

Karşılaşma A Spor'dan canlı yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.