MANİSA FK'DAN GIDA YARDIMI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2020 - 17:59, Güncelleme: 02.04.2020 - 17:59
 

MANİSA FK'DAN GIDA YARDIMI

Manisa Futbol Kulübü, koronovirüs salgını (Kovid-19) nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü bin aileye gıda yardımında bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Tanju Balatlı, Özcan Nalbantlar, Onur Baylan ve takım kaptanı Nizamettin Çalışkan ile futbolculardan Onur Kolay, Zahit Fındık ve Sertaç Çam, yardım paketlerini ailelere ulaştırmak için hazırladılar. Aktan, “ Bu Sıkıntılı Süreçte Manisa Futbol Kulübü Olarak Üzerimize Düşen Görevi Yapıyoruz” Manisa Futbol Kulübünün Başkanı Mevlüt Aktan, tüm dünyayı saran koronovirüs salgını (Kovid-19) nedeniyle ülke olarak sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini söyleyerek, “ Manisa Futbol Kulübü olarak koronovirüs salgını kapsamında ihtiyaç sahiplerine destek olmak için, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” milli dayanışma kampanyasına katıldık. Bu kapsamda koronovirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ailelere bin adet gıda kolisi yardımında bulunduk. İnşallah bu sıkıntılı süreci en az kayıpla atlatırız” ifadelerini kullandı.
Manisa Futbol Kulübü, koronovirüs salgını (Kovid-19) nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü bin aileye gıda yardımında bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Tanju Balatlı, Özcan Nalbantlar, Onur Baylan ve takım kaptanı Nizamettin Çalışkan ile futbolculardan Onur Kolay, Zahit Fındık ve Sertaç Çam, yardım paketlerini ailelere ulaştırmak için hazırladılar.

Aktan, “ Bu Sıkıntılı Süreçte Manisa Futbol Kulübü Olarak Üzerimize Düşen Görevi Yapıyoruz”

Manisa Futbol Kulübünün Başkanı Mevlüt Aktan, tüm dünyayı saran koronovirüs salgını (Kovid-19) nedeniyle ülke olarak sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini söyleyerek, “ Manisa Futbol Kulübü olarak koronovirüs salgını kapsamında ihtiyaç sahiplerine destek olmak için, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” milli dayanışma kampanyasına katıldık. Bu kapsamda koronovirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ailelere bin adet gıda kolisi yardımında bulunduk. İnşallah bu sıkıntılı süreci en az kayıpla atlatırız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.