Manisa FK, hazırlık maçında Somaspor'u mağlup etti

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2023 - 16:34, Güncelleme: 18.02.2023 - 16:34
 

Manisa FK, hazırlık maçında Somaspor'u mağlup etti

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, hazırlık maçında TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Somaspor'u 1-0 mağlup etti.     Spor Toto 1. Lig’e verilen arayı değerlendiren Manisa Futbol Kulübü, TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Somaspor ile hazırlık maçında karşılaştı. Mümin Özkasap Stadı’nda oynanan mücadeleyi Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyeleri takip etti. Her iki takım oyuncuları da karşılaşma öncesi Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulundu. Karşılaşmaya etkili başlayan Manisa Futbol Kulübü, ilk yarıda yakaladığı gol fırsatlarından yararlanamadı. İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü koruyan siyah-beyazlılar, 82. dakikada Arda Çolak’ın kaydettiği golle mücadeleden 1-0 galip ayrıldı. 

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, hazırlık maçında TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Somaspor'u 1-0 mağlup etti.  

  Spor Toto 1. Lig’e verilen arayı değerlendiren Manisa Futbol Kulübü, TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Somaspor ile hazırlık maçında karşılaştı. Mümin Özkasap Stadı’nda oynanan mücadeleyi Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyeleri takip etti. Her iki takım oyuncuları da karşılaşma öncesi Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulundu. Karşılaşmaya etkili başlayan Manisa Futbol Kulübü, ilk yarıda yakaladığı gol fırsatlarından yararlanamadı. İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü koruyan siyah-beyazlılar, 82. dakikada Arda Çolak’ın kaydettiği golle mücadeleden 1-0 galip ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.