MANİSA FK’DAN JUNIOR FERNANDES BOMBASI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2023 - 14:37, Güncelleme: 17.01.2023 - 14:37
 

MANİSA FK’DAN JUNIOR FERNANDES BOMBASI

Manisa Futbol Kulübü, Şilili hücum oyuncusu Junior Fernandes’i kadrosuna kattı. Manisa Futbol Kulübü’nün bir parçası olduğu için mutluluğunu dile getiren Fernandes, “Manisa Futbol Kulübü’nde olduğum için çok heyecanlıyım. Hedefimiz Süper Lig olacak” dedi.
Manisa Futbol Kulübü, Şilili deneyimli hücum oyuncusu Junior Fernandes ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. İmza törenine Başkan Vekili Engin Anlı katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Fernandes, “Manisa Futbol Kulübü’nde olduğum için çok heyecanlıyım. Daha önce Süper Lig’de çok güzel sezonlar yaşadım. Türkiye’deki hikâyeme Manisa Futbol Kulübü’nün başarısı için devam edeceğim. Hedefimiz Süper Lig olacak ve en kısa sürede takımıma katkı sağlayarak bu hedefe ulaşmak istiyorum” ifadelerini kullandı.  “FERNANDES TECRÜBESİYLE BİZE GÜÇ KATACAK” Junior Fernandes’in tecrübesiyle takımımıza katkı sağlayacağını belirten Başkan Vekili Engin Anlı, “Ara transfer döneminin ilk imzasını Junior Fernandes ile atıyoruz. Daha önce Süper Lig’de forma giymiş, Türkiye’yi, Türk futbolunu iyi bilen bir isim. Tecrübesiyle takımımıza önemli bir güç katacağına inanıyoruz. Fernandes transferinin kulübümüze ve Manisa’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Öte yandan transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Bu süreçte takımımıza en üst düzeyde katkı sağlayacak isimleri aramıza katmak istiyoruz” dedi. JUNIOR FERNANDES KİMDİR? Manisa Futbol Kulübümüzün yeni transferi Junior Fernandes, 10 Nisan 1988 yılında Şili’de dünyaya geldi. Futbola ülkesinde başlayan 34 yaşındaki oyuncu, 2012-2013 sezonunda Bayern Leverkusen’e transfer oldu. Dinamo Zagreb’de de forma giyen Fernandes, ülkemizde 4 sezon Alanyaspor, 1 sezonda Medipol Başakşehir forması giydi. Deneyimli oyuncu Dinamo Zagreb ile 4 Hırvatistan şampiyonluğu ve 2 Hırvatistan Kupası kazandı. 20 kez Şili Milli Takımı forması giyen Fernandes kariyerinde 16 Şampiyonlar Ligi ön eleme, 12 Şampiyonlar Ligi ve 15 UEFA Avrupa Ligi maçına çıktı. Burak Dalarslan
Manisa Futbol Kulübü, Şilili hücum oyuncusu Junior Fernandes’i kadrosuna kattı. Manisa Futbol Kulübü’nün bir parçası olduğu için mutluluğunu dile getiren Fernandes, “Manisa Futbol Kulübü’nde olduğum için çok heyecanlıyım. Hedefimiz Süper Lig olacak” dedi.

Manisa Futbol Kulübü, Şilili deneyimli hücum oyuncusu Junior Fernandes ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. İmza törenine Başkan Vekili Engin Anlı katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Fernandes, “Manisa Futbol Kulübü’nde olduğum için çok heyecanlıyım. Daha önce Süper Lig’de çok güzel sezonlar yaşadım. Türkiye’deki hikâyeme Manisa Futbol Kulübü’nün başarısı için devam edeceğim. Hedefimiz Süper Lig olacak ve en kısa sürede takımıma katkı sağlayarak bu hedefe ulaşmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

 “FERNANDES TECRÜBESİYLE BİZE GÜÇ KATACAK”

Junior Fernandes’in tecrübesiyle takımımıza katkı sağlayacağını belirten Başkan Vekili Engin Anlı, “Ara transfer döneminin ilk imzasını Junior Fernandes ile atıyoruz. Daha önce Süper Lig’de forma giymiş, Türkiye’yi, Türk futbolunu iyi bilen bir isim. Tecrübesiyle takımımıza önemli bir güç katacağına inanıyoruz. Fernandes transferinin kulübümüze ve Manisa’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Öte yandan transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Bu süreçte takımımıza en üst düzeyde katkı sağlayacak isimleri aramıza katmak istiyoruz” dedi.
JUNIOR FERNANDES KİMDİR?

Manisa Futbol Kulübümüzün yeni transferi Junior Fernandes, 10 Nisan 1988 yılında Şili’de dünyaya geldi. Futbola ülkesinde başlayan 34 yaşındaki oyuncu, 2012-2013 sezonunda Bayern Leverkusen’e transfer oldu. Dinamo Zagreb’de de forma giyen Fernandes, ülkemizde 4 sezon Alanyaspor, 1 sezonda Medipol Başakşehir forması giydi. Deneyimli oyuncu Dinamo Zagreb ile 4 Hırvatistan şampiyonluğu ve 2 Hırvatistan Kupası kazandı. 20 kez Şili Milli Takımı forması giyen Fernandes kariyerinde 16 Şampiyonlar Ligi ön eleme, 12 Şampiyonlar Ligi ve 15 UEFA Avrupa Ligi maçına çıktı. Burak Dalarslan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.