Manisa FK’nın kamp programı belli oldu

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2022 - 15:04, Güncelleme: 15.06.2022 - 15:04
 

Manisa FK’nın kamp programı belli oldu

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Manisa Futbol Kulübü, yeni sezonu hazırlıklarına Manisa’da başlıyor.
Manisa Futbol Kulübünün, 2022-2023 sezonu öncesi kamp programı belli oldu. Yeni sezon çalışmalarında 16 Haziran Perşembe akşamı Manisa’da toplanacak takım, Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde 25 Haziran’a kadar 1. etap çalışmalarını sürdürecek.   2. etap kamp çalışmalarını 27 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında Afyonkarahisar’da sürdürecek siyah-beyazlı ekip, 3. etap kamp çalışmalarını ise 11-22 Temmuz tarihleri arasında yapacak.   Manisa FK, 25 Temmuz’da Manisa’da toplanarak ligin ilk karşılaşmasına hazırlanacak. Manisa ekibinin, yeni sezon öncesi oynayacağı hazırlık maçlarının programı ise daha sonra açıklanacak.  
Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Manisa Futbol Kulübü, yeni sezonu hazırlıklarına Manisa’da başlıyor.

Manisa Futbol Kulübünün, 2022-2023 sezonu öncesi kamp programı belli oldu. Yeni sezon çalışmalarında 16 Haziran Perşembe akşamı Manisa’da toplanacak takım, Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde 25 Haziran’a kadar 1. etap çalışmalarını sürdürecek.

  2. etap kamp çalışmalarını 27 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında Afyonkarahisar’da sürdürecek siyah-beyazlı ekip, 3. etap kamp çalışmalarını ise 11-22 Temmuz tarihleri arasında yapacak.

  Manisa FK, 25 Temmuz’da Manisa’da toplanarak ligin ilk karşılaşmasına hazırlanacak. Manisa ekibinin, yeni sezon öncesi oynayacağı hazırlık maçlarının programı ise daha sonra açıklanacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.