Manisalı Çocuklar Sosyal Mesafeli Yarışla Stres Attı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2020 - 20:35, Güncelleme: 10.06.2020 - 20:35
 

Manisalı Çocuklar Sosyal Mesafeli Yarışla Stres Attı

Manisa Gençlik İl Spor Müdürlüğü, 18 yaş altı çocuklar için parkur yarışı etkinliği düzenledi.
Koronavirüs nedeniyle uzun süredir sokağa çıkması kısıtlı olan 18 yaş altı çocukların enerjilerini atmaları için düzenlenen etkinliğe çok sayıda katılım gerçekleşti. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte spor il müdürlüğünün 25 güvenlik görevlisi ve 20 spor eğitmeni görev aldı. Sosyal mesafe şartlarına uyulması için denetimler yapıldı. Her yarışta oyuna katılan çocuklara ve parkur görevlilerine dezenfektan sıkıldı. Yarış alanında çeşitli engelleri aşarak parkurun sonundaki basket potasına ilk basket sayısını atan ve yarışı kazanan çocuklara kitap hediye edildi. Manisalı aileler spor il müdürlüğünün düzenlediği etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Uzun süredir çocuklarının evde zaman geçirmesinden dolayı  stres  ve enerjilerini atamadıklarını söyleyen aileler, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ettiler. Manisalı miniklerde oyun oynamayı ve Spor yapmayı çok özlediklerini ifade ederek mutluluklarını dile getirdiler.
Manisa Gençlik İl Spor Müdürlüğü, 18 yaş altı çocuklar için parkur yarışı etkinliği düzenledi.


Koronavirüs nedeniyle uzun süredir sokağa çıkması kısıtlı olan 18 yaş altı çocukların enerjilerini atmaları için düzenlenen etkinliğe çok sayıda katılım gerçekleşti. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte spor il müdürlüğünün 25 güvenlik görevlisi ve 20 spor eğitmeni görev aldı. Sosyal mesafe şartlarına uyulması için denetimler yapıldı. Her yarışta oyuna katılan çocuklara ve parkur görevlilerine dezenfektan sıkıldı. Yarış alanında çeşitli engelleri aşarak parkurun sonundaki basket potasına ilk basket sayısını atan ve yarışı kazanan çocuklara kitap hediye edildi.
Manisalı aileler spor il müdürlüğünün düzenlediği etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Uzun süredir çocuklarının evde zaman geçirmesinden dolayı  stres  ve enerjilerini atamadıklarını söyleyen aileler, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ettiler. Manisalı miniklerde oyun oynamayı ve Spor yapmayı çok özlediklerini ifade ederek mutluluklarını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.