MANİSASPOR'DA TÜREK ŞOKU

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2012 - 19:03, Güncelleme: 01.04.2012 - 19:03
 

MANİSASPOR'DA TÜREK ŞOKU

İkinci yarıdan itibaren büyük sorunlarla boğuşan Manisaspor’da Sait Türek istifası gündeme bomba gibi düştü.
 Evinde Sivasspor hezimeti yaşayarak Spor Toto Süper Lig'den düşen Manisaspor'da sular bir türlü durulmuyor. Siyah-beyazlılar’ın 20 Trilyon olarak iddia edilen borçla birlikte Bank Asya’ya düşmesinin ardından Mali İşlerden Sorumlu yönetici ve Asbaşkan Sait Türek dün şok bir kararla istifa etti.  Manisaspor'da daha önce de Ümit Özat'ın takımın başına getirilmesine tepki göstererek istifa eden yöneticiler Emre Hasgör ve Fatih Yıldız'dan sonra Türek, Manisaspor Yönetimi’nden ayrılan üçüncü isim oldu. Türek'in Başkan Kenan Yaralı'nın son haftalardaki yönetim anlayışını benimsememesi ve yönetimin aldığı Bahsegel çoğunluk kararlarına uymaması iddiaları nedeniyle istifasını verdiği öğrenildi.  Takımın düşmesinin başkanın yönetim anlayışından kaynaklandığını açıkladığı öne sürülen Manisaspor'un Mali İşlerden Sorumlu Sait Cemal Türek’in ardından yeni istifaların gelebileceği ortaya atıldı. Manisaspor genel kurula gidecek Sezon başında play-off umudunu yaşayan Manisaspor ikinci yarıdan itibaren adeta çöküş dönemini yaşadı. Bir çok sorunla gündeme gelen Siyah-beyazlılar’da Sait Türek’in istifasının ardından genel kurul sesleri yükselmeye başladı. Haziran ayında gerçekleştirilmesi gereken genel kurulun yakın bir zaman içerisinde yapılacağı öne sürüldü.      
İkinci yarıdan itibaren büyük sorunlarla boğuşan Manisaspor’da Sait Türek istifası gündeme bomba gibi düştü.
 Evinde Sivasspor hezimeti yaşayarak Spor Toto Süper Lig'den düşen Manisaspor'da sular bir türlü durulmuyor. Siyah-beyazlılar’ın 20 Trilyon olarak iddia edilen borçla birlikte Bank Asya’ya düşmesinin ardından Mali İşlerden Sorumlu yönetici ve Asbaşkan Sait Türek dün şok bir kararla istifa etti.  Manisaspor'da daha önce de Ümit Özat'ın takımın başına getirilmesine tepki göstererek istifa eden yöneticiler Emre Hasgör ve Fatih Yıldız'dan sonra Türek, Manisaspor Yönetimi’nden ayrılan üçüncü isim oldu. Türek'in Başkan Kenan Yaralı'nın son haftalardaki yönetim anlayışını benimsememesi ve yönetimin aldığı Bahsegel çoğunluk kararlarına uymaması iddiaları nedeniyle istifasını verdiği öğrenildi.  Takımın düşmesinin başkanın yönetim anlayışından kaynaklandığını açıkladığı öne sürülen Manisaspor'un Mali İşlerden Sorumlu Sait Cemal Türek’in ardından yeni istifaların gelebileceği ortaya atıldı.

Manisaspor genel kurula gidecek

Sezon başında play-off umudunu yaşayan Manisaspor ikinci yarıdan itibaren adeta çöküş dönemini yaşadı. Bir çok sorunla gündeme gelen Siyah-beyazlılar’da Sait Türek’in istifasının ardından genel kurul sesleri yükselmeye başladı. Haziran ayında gerçekleştirilmesi gereken genel kurulun yakın bir zaman içerisinde yapılacağı öne sürüldü.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.