NURLUPINAR’DAN PLAY-OFF’A DEV ADIM: 9-0

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2023 - 13:26, Güncelleme: 23.01.2023 - 13:26
 

NURLUPINAR’DAN PLAY-OFF’A DEV ADIM: 9-0

Manisa Süper Amatör Lig Tuncay Erkan Sezonu B Grubu'nda Sokrates 1965 Nurlupınarspor, konuk ettiği Muradiyespor'u 9-0 mağlup etti. Gelecek Hafta Sokrates 1965 Nurlupınarspor, 1975 Maltaspor'a konuk olacak.
Manisa Süper Amatör Lig Tuncay Erkan Sezonu B Grubu'nda Sokrates 1965 Nurlupınarspor, konuk ettiği Muradiyespor'u 9-0 mağlup etti. 1965 Nurlupınarspor bu galibiyet ile ikinci sıradaki Karaköyspor' un BAY geçtiği haftada puanını 25 yaptı ve Play-Off iddiasını sürdürdü. Mavi Beyazlı ekibi farklı galibiyete taşıyan golleri Orçun Benk (3), Gökay Tunç (2), Yakup Budak (2), Mehmet Şerif Server ve Boran Yılmaz kaydetti. “TEKNİK EKİBİ VE FUTBOLCULARI KUTLARIM” Rahat bir galibiyet aldıklarını söyleyen Başkan Mehmet Salih Pektaş, "Teknik ekibi ve futbolcu arkadaşlarımı verdikleri mücadeleden ve güzel oyundan dolayı kutlarım. İkinci yarıya 2'de 2 galibiyetle başladık. Önümüzdeki hafta oynayacağımız 1975 Maltaspor maçını da kazanarak Play-Off'taki yolumuza devam etmek istiyoruz." açıklamasında bulundu. ANTRENÖR GAŞİ’DEN BAŞARILAR DİLEĞİ Teknik Direktör Serkan Gaşi, "Muradiyespor, sezonun ikinci yarısına güzel bir başlangıç yapmıştı. Bir hafta boyunca antrenmanda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde yaptık. Muradiyespor maçına tam konsantre bir şekilde başladık. Maçın başında bulduğumuz golle rahat bir maç geçirdik. Farklı galibiyet alan futbolcularımı tebrik ediyorum. Muradiyespor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum." ifadesinde bulundu. “ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIM” Attığı 2 golle maçta yıldızlaşan Gökay Tunç, "Attığım 2 golden daha çok aldığımız galibiyete sevindim. Rahat bir maç olacağını biliyorduk ama konsantremizi bir an olsun kaybetmedik. Serkan Hocamızın direktifleri doğrultusunda 1975 Maltaspor maçına hazırlanmaya başlayacağız. Nurlupınar Spor Kulübü'nü Play-Off'a katılması için elimden gelen her şeyi yapacağım." değerlendirmesinde bulundu.
Manisa Süper Amatör Lig Tuncay Erkan Sezonu B Grubu'nda Sokrates 1965 Nurlupınarspor, konuk ettiği Muradiyespor'u 9-0 mağlup etti. Gelecek Hafta Sokrates 1965 Nurlupınarspor, 1975 Maltaspor'a konuk olacak.

Manisa Süper Amatör Lig Tuncay Erkan Sezonu B Grubu'nda Sokrates 1965 Nurlupınarspor, konuk ettiği Muradiyespor'u 9-0 mağlup etti. 1965 Nurlupınarspor bu galibiyet ile ikinci sıradaki Karaköyspor' un BAY geçtiği haftada puanını 25 yaptı ve Play-Off iddiasını sürdürdü. Mavi Beyazlı ekibi farklı galibiyete taşıyan golleri Orçun Benk (3), Gökay Tunç (2), Yakup Budak (2), Mehmet Şerif Server ve Boran Yılmaz kaydetti.

“TEKNİK EKİBİ VE FUTBOLCULARI KUTLARIM”

Rahat bir galibiyet aldıklarını söyleyen Başkan Mehmet Salih Pektaş, "Teknik ekibi ve futbolcu arkadaşlarımı verdikleri mücadeleden ve güzel oyundan dolayı kutlarım. İkinci yarıya 2'de 2 galibiyetle başladık. Önümüzdeki hafta oynayacağımız 1975 Maltaspor maçını da kazanarak Play-Off'taki yolumuza devam etmek istiyoruz." açıklamasında bulundu.

ANTRENÖR GAŞİ’DEN BAŞARILAR DİLEĞİ

Teknik Direktör Serkan Gaşi, "Muradiyespor, sezonun ikinci yarısına güzel bir başlangıç yapmıştı. Bir hafta boyunca antrenmanda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde yaptık. Muradiyespor maçına tam konsantre bir şekilde başladık. Maçın başında bulduğumuz golle rahat bir maç geçirdik. Farklı galibiyet alan futbolcularımı tebrik ediyorum. Muradiyespor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum." ifadesinde bulundu.

“ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIM”

Attığı 2 golle maçta yıldızlaşan Gökay Tunç, "Attığım 2 golden daha çok aldığımız galibiyete sevindim. Rahat bir maç olacağını biliyorduk ama konsantremizi bir an olsun kaybetmedik. Serkan Hocamızın direktifleri doğrultusunda 1975 Maltaspor maçına hazırlanmaya başlayacağız. Nurlupınar Spor Kulübü'nü Play-Off'a katılması için elimden gelen her şeyi yapacağım." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.