NURLUPINARSPOR KRİTİK VİRAJI DÖNDÜ: 4-0

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2023 - 15:24, Güncelleme: 20.03.2023 - 15:24
 

NURLUPINARSPOR KRİTİK VİRAJI DÖNDÜ: 4-0

Manisa Süper Amatör Lig Tuncay Erkan Sezonu B Grubu'nda Sokrates 1965 Nurlupınarspor, konuk olduğu Yıldızspor 45 FK'yı 4-0 mağlup etti. Gelecek Hafta Sokrates 1965 Nurlupınarspor, Çepniderespor'u konuk edecek. Nurlupınarspor’un golleri; Erkam Çapraz (2), Muhammet Can ve Enes Ok’tan geldi.
Manisa Süper Amatör Lig Tuncay Erkan Sezonu B Grubu'nda Sokrates 1965 Nurlupınarspor, konuk olduğu Yıldızspor 45 FK'yı 4-0 mağlup etti. 1965 Nurlupınarspor bu galibiyet ile ikinci sıradaki Karaköyspor'la puanlarını eşit tutarak puanını 38 yaptı ve Play-Off yolunda önemli bir adım attı. Mavi Beyazlı ekibi farklı galibiyete taşıyan golleri Erkam Çapraz (2), Muhammet Can ve Enes Ok kaydetti. “YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ” Kulüp Başkanı Mehmet Salih Pektaş, "Yıldızspor 45 FK maçıyla birlikte Play-Off yolunda önemli bir adım attık. Çepniderespor maçını da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Karaköyspor ile puanlarımız eşit ve final maçına çıkmak için sabırsızlanıyoruz. Karaköyspor'la 2 maç yaptık ve iki maçta berabere bitti. Maç maç önümüze bakıyoruz ama Karaköyspor maçına da şimdiden odaklanmaya başladık. İlk önceliğimiz Çepniderespor sonra ise Karaköyspor." diye konuştu. “ÇALIŞMALARIMIZI YOĞUN BİR ŞEKİLDE YAPTIK” Play-Off'a gitme konusunda önemli bir virajı döndüklerini söyleyen Teknik Direktör Serkan Gaşi, "Lider Yıldızspor 45 FK, sezona ve ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapmıştı. Bir hafta boyunca antrenmanda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde yaptık. Yıldızspor 45 FK maçına tam konsantre bir şekilde başladık. Maçın başında bulduğumuz golle rahat bir maç geçirdik. Rahat galibiyet alan futbolcularımı tebrik ediyorum. Yıldızspor 45 FK'ya bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu. “ADIMIZI BÖLGESEL AMATÖR LİGİ'NE YAZDIRACAĞIZ” Attığı 2 golle maçta yıldızlaşan Erkam Çapraz, "Zor bir maç olacağını biliyorduk ama maçın başında bulduğumuz golle rahat bir 90 dakika geçirdik. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Çepniderespor maçını da kazanarak Karaköy'le final maçına çıkmak istiyoruz. Takım olarak inanıyoruz ve Play-Off oynayarak adımızı Bölgesel Amatör Ligi'ne yazdıracağız." ifadesinde bulundu.
Manisa Süper Amatör Lig Tuncay Erkan Sezonu B Grubu'nda Sokrates 1965 Nurlupınarspor, konuk olduğu Yıldızspor 45 FK'yı 4-0 mağlup etti. Gelecek Hafta Sokrates 1965 Nurlupınarspor, Çepniderespor'u konuk edecek. Nurlupınarspor’un golleri; Erkam Çapraz (2), Muhammet Can ve Enes Ok’tan geldi.

Manisa Süper Amatör Lig Tuncay Erkan Sezonu B Grubu'nda Sokrates 1965 Nurlupınarspor, konuk olduğu Yıldızspor 45 FK'yı 4-0 mağlup etti. 1965 Nurlupınarspor bu galibiyet ile ikinci sıradaki Karaköyspor'la puanlarını eşit tutarak puanını 38 yaptı ve Play-Off yolunda önemli bir adım attı. Mavi Beyazlı ekibi farklı galibiyete taşıyan golleri Erkam Çapraz (2), Muhammet Can ve Enes Ok kaydetti.

“YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Kulüp Başkanı Mehmet Salih Pektaş, "Yıldızspor 45 FK maçıyla birlikte Play-Off yolunda önemli bir adım attık. Çepniderespor maçını da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Karaköyspor ile puanlarımız eşit ve final maçına çıkmak için sabırsızlanıyoruz. Karaköyspor'la 2 maç yaptık ve iki maçta berabere bitti. Maç maç önümüze bakıyoruz ama Karaköyspor maçına da şimdiden odaklanmaya başladık. İlk önceliğimiz Çepniderespor sonra ise Karaköyspor." diye konuştu.

“ÇALIŞMALARIMIZI YOĞUN BİR ŞEKİLDE YAPTIK”

Play-Off'a gitme konusunda önemli bir virajı döndüklerini söyleyen Teknik Direktör Serkan Gaşi, "Lider Yıldızspor 45 FK, sezona ve ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapmıştı. Bir hafta boyunca antrenmanda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde yaptık. Yıldızspor 45 FK maçına tam konsantre bir şekilde başladık. Maçın başında bulduğumuz golle rahat bir maç geçirdik. Rahat galibiyet alan futbolcularımı tebrik ediyorum. Yıldızspor 45 FK'ya bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

“ADIMIZI BÖLGESEL AMATÖR LİGİ'NE YAZDIRACAĞIZ”

Attığı 2 golle maçta yıldızlaşan Erkam Çapraz, "Zor bir maç olacağını biliyorduk ama maçın başında bulduğumuz golle rahat bir 90 dakika geçirdik. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Çepniderespor maçını da kazanarak Karaköy'le final maçına çıkmak istiyoruz. Takım olarak inanıyoruz ve Play-Off oynayarak adımızı Bölgesel Amatör Ligi'ne yazdıracağız." ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.