PİSTİN ŞAMPİYONU YİNE REKOR KIRDI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2022 - 17:04, Güncelleme: 10.08.2022 - 17:04
 

PİSTİN ŞAMPİYONU YİNE REKOR KIRDI

Manisa’nın ve Turgutlu’nun gururu milli motosiklet yarışçısı Furkan Eryılmaz, Türkiye Bitci Pist Şampiyonası’nda en hızlı isimlerin yer aldığı TMFGP 600 sınıfında pist rekoru kırarak birinci oldu.
Türkiye Bitci Pist Şampiyonası’nın 3. Ayak yarışları İzmir Ülkü Park Pisti’nde düzenlendi. Manisa’nın ve Turgutlu’nun gururu milli motosiklet yarışçısı Furkan Eryılmaz, Pizza Lazza ana sponsorluğunda yarıştığı pistte rekor kırdı. Eryılmaz, en hızlıların yarıştığı TMFGB 600 sınıfında açık ara birinci olarak Manisa’ya gurur yaşattı. “NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLİYORUM” Daha önce birçok yarışlarda başarılı olan Furkan Eryılmaz, “Bu sene BMU Avrupa Şampiyonası’nda ve Türkiye pist şampiyonasında gayet güzel başarılı sonuçlar ile ilerliyoruz. Şu an Avrupa şampiyonasında puanlama olarak 1 yarış eksik olmama rağmen 4’üncü sıradayım. Türkiye’de ise namağlup şampiyonluk yolunda ilerliyorum. Antrenmanlarımı düzenli olarak Uşak yarış pistinde devam ettiriyorum. Aynı zamanda spor kondisyon antrenmanlarımı sponsorum olan Temple GYM’de düzenli olarak yapıyorum. 2022 sezonunun üçüncü ayağında da pistin yeni rekoru 1.02,815 zaman ile pist rekoru kırarak zirvede kalmayı başardım” dedi. “HIRVATİSTAN’DA BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRMAK İSTİYORUM” 27-28 Ağustos tarihlerinde Hırvatistan’ın Rijeka şehrinde olan Grobnik pistinde yapılacak BMU Avrupa şampiyonası 4.üncü ayağın yarışı için hazırlıklarımı aralıksız olarak devam ettirdiğini kaydeden Eryılmaz, “İnşallah birinci olup İstiklal Marşımızı okutup, bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum. Bana emeği geçen federasyon başkanım Sayın Bekir Yunus Uçar ve yönetim kuruluna, sponsorum olan Pizza Lazza’ya, milli takım hocam Kenan Sofuoğlu’na ve kulüp Başkanım Erdoğan Yıldırım’a  teşekkür ederim” dedi
Manisa’nın ve Turgutlu’nun gururu milli motosiklet yarışçısı Furkan Eryılmaz, Türkiye Bitci Pist Şampiyonası’nda en hızlı isimlerin yer aldığı TMFGP 600 sınıfında pist rekoru kırarak birinci oldu.

Türkiye Bitci Pist Şampiyonası’nın 3. Ayak yarışları İzmir Ülkü Park Pisti’nde düzenlendi. Manisa’nın ve Turgutlu’nun gururu milli motosiklet yarışçısı Furkan Eryılmaz, Pizza Lazza ana sponsorluğunda yarıştığı pistte rekor kırdı. Eryılmaz, en hızlıların yarıştığı TMFGB 600 sınıfında açık ara birinci olarak Manisa’ya gurur yaşattı.

“NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLİYORUM”

Daha önce birçok yarışlarda başarılı olan Furkan Eryılmaz, “Bu sene BMU Avrupa Şampiyonası’nda ve Türkiye pist şampiyonasında gayet güzel başarılı sonuçlar ile ilerliyoruz. Şu an Avrupa şampiyonasında puanlama olarak 1 yarış eksik olmama rağmen 4’üncü sıradayım. Türkiye’de ise namağlup şampiyonluk yolunda ilerliyorum. Antrenmanlarımı düzenli olarak Uşak yarış pistinde devam ettiriyorum. Aynı zamanda spor kondisyon antrenmanlarımı sponsorum olan Temple GYM’de düzenli olarak yapıyorum. 2022 sezonunun üçüncü ayağında da pistin yeni rekoru 1.02,815 zaman ile pist rekoru kırarak zirvede kalmayı başardım” dedi.

“HIRVATİSTAN’DA BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRMAK İSTİYORUM”

27-28 Ağustos tarihlerinde Hırvatistan’ın Rijeka şehrinde olan Grobnik pistinde yapılacak BMU Avrupa şampiyonası 4.üncü ayağın yarışı için hazırlıklarımı aralıksız olarak devam ettirdiğini kaydeden Eryılmaz, “İnşallah birinci olup İstiklal Marşımızı okutup, bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum. Bana emeği geçen federasyon başkanım Sayın Bekir Yunus Uçar ve yönetim kuruluna, sponsorum olan Pizza Lazza’ya, milli takım hocam Kenan Sofuoğlu’na ve kulüp Başkanım Erdoğan Yıldırım’a  teşekkür ederim” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.