Salihli’ye muaythaiden 1 gümüş, 1 bronz madalya

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2023 - 14:10, Güncelleme: 18.03.2023 - 14:10
 

Salihli’ye muaythaiden 1 gümüş, 1 bronz madalya

Ankara’da yapılan Muay Thai Gençler Türkiye Şampiyonası’nda, Salihlili muaythai sporcusu Simge Güler gümüş, Ahmet Mirza Erden ise bronz madalyanın sahibi oldu.
Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Gençler ve U23 Ümitler Türkiye Muay Thai Şampiyonası’nda Salihli Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitim Merkezi öğrencisi Simge Güler, 71 kiloda Türkiye ikincisi olurken, 50 kiloda Ahmet Mirza Erden ise Türkiye üçüncüsü oldu.   Antrenör Onur Güler, Muay Thai Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Salihli’ye gümüş madalya kazandıran Simge Güler ve bronz madalya kazandıran Ahmet Mirza Erden’e teşekkür etti. Salihli’ye daha büyük madalyalar kazandırmak için çalışmaya devam edeceklerini belirten Antrenör Güler, "Hedefimiz 5 ay sonra Antalya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'na katılmaktır. Desteklerinden dolayı kurum müdürü Mehmet Gürbüz’e teşekkür ediyorum" dedi.  
Ankara’da yapılan Muay Thai Gençler Türkiye Şampiyonası’nda, Salihlili muaythai sporcusu Simge Güler gümüş, Ahmet Mirza Erden ise bronz madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Gençler ve U23 Ümitler Türkiye Muay Thai Şampiyonası’nda Salihli Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitim Merkezi öğrencisi Simge Güler, 71 kiloda Türkiye ikincisi olurken, 50 kiloda Ahmet Mirza Erden ise Türkiye üçüncüsü oldu.

  Antrenör Onur Güler, Muay Thai Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Salihli’ye gümüş madalya kazandıran Simge Güler ve bronz madalya kazandıran Ahmet Mirza Erden’e teşekkür etti. Salihli’ye daha büyük madalyalar kazandırmak için çalışmaya devam edeceklerini belirten Antrenör Güler, "Hedefimiz 5 ay sonra Antalya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'na katılmaktır. Desteklerinden dolayı kurum müdürü Mehmet Gürbüz’e teşekkür ediyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.