SPOR BAKANI KASAPOĞLU ENGELLİ YÜZME SPORCULARINA MORAL VERDİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2022 - 14:06, Güncelleme: 23.11.2022 - 14:06
 

SPOR BAKANI KASAPOĞLU ENGELLİ YÜZME SPORCULARINA MORAL VERDİ

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere gün boyu Manisa’da bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, 5-7 Aralık’ta Konya’da yapılacak olan Para Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takım seçmelerinde yarışacak olan Manisa Su sporları Kulübü sporcularını Atatürk Yüzme havuzundaki çalışmalarını izledi.
    Antrenörü Nurettin Karanarlık nezaretinde çalışan Bedensel engelli yüzme sporcularla havuz kenarında sohbet eden Bakan Kasapoğlu, onlara bol bol moral vererek Konya’da yarışlarda başarılar diledi. Konya’da yarışmaya katılacak olan Muhammet Keskin,Deniz Ünsal, Batuhan Çiltaş,Mehmet İlerü, Ferzan Özkan,Can Gündoğdu Kendilerine moral verdiği ve antremanlarını ziyaret ettiği için Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti… BAKAN KASAPOĞLU’NUN ÖNÜN DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE KESTİ Bakan Kasapoğlu, Atatürk Olimpik Tesislerin içerisinde yapımı tamamlanan 75. Yıl Gençlik Merkezinin açılışı ve oradaki gençlerle buluşmasından önce Manisa Spor Lisesi Beden eğitim öğretmeni,Atletizm antrenörü Cemal Turan tarafından önü kesildi.Yörüklere has özgü giysileri ile Bakan Kasapoğlu’na teşekkür eden Cemal Turan;    “Sayın Bakanım bundan önce geldiğinizde sizlere Atletizm pistimizin 13 yıldır bitmediğini eğer sizin bu pisti bitirmeniz durumunda sizi davul zurna ile karşılayıp oynayacağımı söylemiştim.İşte o gün bugündür.” Dedikten sonra kapı önünde ki davul zurna eşliğinde oynadı.Bakan Kasapoğlu’da “Ben ne söz vermişsem yerine getiririm.Atletizm pisti ve bu tesisteki tüm yatırımlar Manisalılara hayırlısı olsun” dedi.
Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere gün boyu Manisa’da bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, 5-7 Aralık’ta Konya’da yapılacak olan Para Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takım seçmelerinde yarışacak olan Manisa Su sporları Kulübü sporcularını Atatürk Yüzme havuzundaki çalışmalarını izledi.

    Antrenörü Nurettin Karanarlık nezaretinde çalışan Bedensel engelli yüzme sporcularla havuz kenarında sohbet eden Bakan Kasapoğlu, onlara bol bol moral vererek Konya’da yarışlarda başarılar diledi. Konya’da yarışmaya katılacak olan Muhammet Keskin,Deniz Ünsal, Batuhan Çiltaş,Mehmet İlerü, Ferzan Özkan,Can Gündoğdu Kendilerine moral verdiği ve antremanlarını ziyaret ettiği için Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti…

BAKAN KASAPOĞLU’NUN ÖNÜN DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE KESTİ

Bakan Kasapoğlu, Atatürk Olimpik Tesislerin içerisinde yapımı tamamlanan 75. Yıl Gençlik Merkezinin açılışı ve oradaki gençlerle buluşmasından önce Manisa Spor Lisesi Beden eğitim öğretmeni,Atletizm antrenörü Cemal Turan tarafından önü kesildi.Yörüklere has özgü giysileri ile Bakan Kasapoğlu’na teşekkür eden Cemal Turan;

   “Sayın Bakanım bundan önce geldiğinizde sizlere Atletizm pistimizin 13 yıldır bitmediğini eğer sizin bu pisti bitirmeniz durumunda sizi davul zurna ile karşılayıp oynayacağımı söylemiştim.İşte o gün bugündür.” Dedikten sonra kapı önünde ki davul zurna eşliğinde oynadı.Bakan Kasapoğlu’da “Ben ne söz vermişsem yerine getiririm.Atletizm pisti ve bu tesisteki tüm yatırımlar Manisalılara hayırlısı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.