TARZAN İZİN YAPTI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2018 - 09:45, Güncelleme: 16.07.2018 - 09:45
 

TARZAN İZİN YAPTI

Yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Manisaspor, Teknik Direktör Erkan Aslan idaresinde yoğun bir tempoda sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarının ardından dünü izinli olarak geçirdi. Tarzan, çalışmalarına bugün Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yeniden start verecek.
Cuma günü saat 18.00’de Tarık Almış Spor Tesisleri’nde bir antrenman yapan Tarzan’ın, Teknik Direktör Erkan Aslan yönetiminde sürdürdüğü hazırlıklarında sıcak havaya rağmen her geçen gün tempoyu arttırdığı gözlendi. Cuma günü gerçekleştirilen antrenmana ısınma koşuları ve streching çalışması ile başlayan Siyah-beyazlılar, pas çalışması, 5’e 2 top kapma çalışması ve dar alanda oyun kontrol-pas çalışması yaptı. Futbolculara sık sık uyarılarda bulunan Erkan Aslan, genç oyuncuların sergilediği performanstan ise mutlu olduğunu söyledi. Antrenman,kondisyon koşuları ile sona erdi. Manisaspor sonrasında ise yeni sezon hazırlıklarını Cumartesi günü saat 18.30’da yaptığı antrenman ile sürdürdü.Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde Teknik Direktör Erkan Aslan,saha içerisinde oyuncularla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Isınma çalışmaları ile başlayan antrenman, pas çalışması ile devam etti. Siyah-beyazlılar 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından iki grup halinde gerçekleştirilen dar alanda taktiksel oyunla birlikte antrenmanı tamamladı. Tarzan, Pazar gününü (dün) ise izinli olarak geçirdi ve 1 günlük iznin ardından 16 Temmuz Pazartesi günü (bugün) toplanacak ve saat 18.00’de gerçekleştireceği antrenman ile yeni sezon hazırlıklarına devam edecek. ASLAN OYUNCULARINDAN MEMNUN Yeni sezona Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlar ile devam eden Manisaspor’da Teknik Direktör Erkan Aslan, çalışmaların yorucu olmasına rağmen oyuncuların oldukça istekli bir performans ortaya koyduğunu belirtti. Yoğun geçen çalışmalara rağmen takım içerisinde neşenin hakim olduğunu belirten Aslan: “Oyuncularımızı yeni sezona yoğun bir tempo içinde hazırlıyoruz. Günde çift antrenman yaparak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bir tek önceki gün tek antrenman yaptık ve oyuncularımıza izin verdik. Yoğun geçen çalışmalara rağmen oyuncularımız oldukça istekli ve hırslı. Buda bizleri mutlu ediyor. Antrenmanlar yorucu ama neşeli geçiyor” dedi. Transfer yasağı hakkında da konuşan Aslan: “Başkanımız ve yöneticilerimiz yasak koyduran oyuncularla görüşmeye devam ediyor. Her şey güzel gidiyor. Daha öncede dediğim gibi yasak kalksa da kalkmasa da biz Manisaspor’un iyi yerlere gelmesi için savaşacağız” ifadelerini kullandı.  
Yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Manisaspor, Teknik Direktör Erkan Aslan idaresinde yoğun bir tempoda sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarının ardından dünü izinli olarak geçirdi. Tarzan, çalışmalarına bugün Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yeniden start verecek.
Cuma günü saat 18.00’de Tarık Almış Spor Tesisleri’nde bir antrenman yapan Tarzan’ın, Teknik Direktör Erkan Aslan yönetiminde sürdürdüğü hazırlıklarında sıcak havaya rağmen her geçen gün tempoyu arttırdığı gözlendi. Cuma günü gerçekleştirilen antrenmana ısınma koşuları ve streching çalışması ile başlayan Siyah-beyazlılar, pas çalışması, 5’e 2 top kapma çalışması ve dar alanda oyun kontrol-pas çalışması yaptı. Futbolculara sık sık uyarılarda bulunan Erkan Aslan, genç oyuncuların sergilediği performanstan ise mutlu olduğunu söyledi. Antrenman,kondisyon koşuları ile sona erdi. Manisaspor sonrasında ise yeni sezon hazırlıklarını Cumartesi günü saat 18.30’da yaptığı antrenman ile sürdürdü.Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde Teknik Direktör Erkan Aslan,saha içerisinde oyuncularla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Isınma çalışmaları ile başlayan antrenman, pas çalışması ile devam etti. Siyah-beyazlılar 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından iki grup halinde gerçekleştirilen dar alanda taktiksel oyunla birlikte antrenmanı tamamladı. Tarzan, Pazar gününü (dün) ise izinli olarak geçirdi ve 1 günlük iznin ardından 16 Temmuz Pazartesi günü (bugün) toplanacak ve saat 18.00’de gerçekleştireceği antrenman ile yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

ASLAN OYUNCULARINDAN MEMNUN
Yeni sezona Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlar ile devam eden Manisaspor’da Teknik Direktör Erkan Aslan, çalışmaların yorucu olmasına rağmen oyuncuların oldukça istekli bir performans ortaya koyduğunu belirtti. Yoğun geçen çalışmalara rağmen takım içerisinde neşenin hakim olduğunu belirten Aslan: “Oyuncularımızı yeni sezona yoğun bir tempo içinde hazırlıyoruz. Günde çift antrenman yaparak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bir tek önceki gün tek antrenman yaptık ve oyuncularımıza izin verdik. Yoğun geçen çalışmalara rağmen oyuncularımız oldukça istekli ve hırslı. Buda bizleri mutlu ediyor. Antrenmanlar yorucu ama neşeli geçiyor” dedi. Transfer yasağı hakkında da konuşan Aslan: “Başkanımız ve yöneticilerimiz yasak koyduran oyuncularla görüşmeye devam ediyor. Her şey güzel gidiyor. Daha öncede dediğim gibi yasak kalksa da kalkmasa da biz Manisaspor’un iyi yerlere gelmesi için savaşacağız” ifadelerini kullandı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.