Turgutlu Belediyespor’da çifte galibiyet

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2021 - 16:33, Güncelleme: 15.11.2021 - 16:33
 

Turgutlu Belediyespor’da çifte galibiyet

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol takımı deplasmanda karşılaştığı rakibi Samsun Basketbol İhtisas Takımını 79-42 mağlup ederken, Kadın Voleybol takımı ise Altınordu’yu kendi sahasında 3-2 mağlup etmeyi başararak çifte mutluluk yaşattı.
Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol ve Kadın Voleybol Takımları pazar günü oynanan maçlarda rakiplerini yenerek bir haftayı daha galibiyetle noktaladı. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, deplasmandaki üçüncü maçında Samsun Basketbol İhtisas Takımının evine konuk oldu. Rakibini 79-42 yenen Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı maç boyunca üstünlüğünü korudu. Halime Vural 17 sayıyla takıma en fazla sayı kazandıran oyuncu olurken Gizem Gökdemir 12, Cansu Özdoğan ve Ashley Nneka Ezeh 11’er sayıyla maçın diğer skorer isimleri oldular.    Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar 2. Ligindeki üçüncü maçında Altınordu Takımı ile karşı karşıya geldi. Balçova Spor Salonunda oynanan karşılaşmada Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 14-25, 25-23, 23-25, 25-18, 12-15 set sonuçlarıyla rakibi Altekma Altınordu’yu kendi sahasında 3-2 mağlup etmeyi başardı.    Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Eşi Sabriye Akın ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ile birlikte Kadın Voleybol Takımını yalnız bırakmayarak İzmir’de oynanan maçı tribünden takip etti.    Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, “Kadın Basketbol ve Kadın Voleybol Takımlarımız tıpkı geçen hafta olduğu gibi bu hafta da peş peşe kazandıkları galibiyetlerle bizlere bir kez daha çifte heyecan ve mutluluk yaşattılar. Her iki takımımızı da yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı. 
Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol takımı deplasmanda karşılaştığı rakibi Samsun Basketbol İhtisas Takımını 79-42 mağlup ederken, Kadın Voleybol takımı ise Altınordu’yu kendi sahasında 3-2 mağlup etmeyi başararak çifte mutluluk yaşattı.

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol ve Kadın Voleybol Takımları pazar günü oynanan maçlarda rakiplerini yenerek bir haftayı daha galibiyetle noktaladı. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, deplasmandaki üçüncü maçında Samsun Basketbol İhtisas Takımının evine konuk oldu. Rakibini 79-42 yenen Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı maç boyunca üstünlüğünü korudu. Halime Vural 17 sayıyla takıma en fazla sayı kazandıran oyuncu olurken Gizem Gökdemir 12, Cansu Özdoğan ve Ashley Nneka Ezeh 11’er sayıyla maçın diğer skorer isimleri oldular. 

  Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar 2. Ligindeki üçüncü maçında Altınordu Takımı ile karşı karşıya geldi. Balçova Spor Salonunda oynanan karşılaşmada Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 14-25, 25-23, 23-25, 25-18, 12-15 set sonuçlarıyla rakibi Altekma Altınordu’yu kendi sahasında 3-2 mağlup etmeyi başardı. 

  Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Eşi Sabriye Akın ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ile birlikte Kadın Voleybol Takımını yalnız bırakmayarak İzmir’de oynanan maçı tribünden takip etti. 

  Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, “Kadın Basketbol ve Kadın Voleybol Takımlarımız tıpkı geçen hafta olduğu gibi bu hafta da peş peşe kazandıkları galibiyetlerle bizlere bir kez daha çifte heyecan ve mutluluk yaşattılar. Her iki takımımızı da yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.