BASIN MENSUPLARI 45 PARK’TA EĞLENDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2019 - 16:58, Güncelleme: 10.01.2019 - 16:58
 

BASIN MENSUPLARI 45 PARK’TA EĞLENDİ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında, Manisa’da kamuoyunu bilgilendirmek için var gücüyle çalışan basın mensuplarına yönelik kutlamalar devam ediyor. Öğle saatlerinde Şehzadeler Belediyesi’nin Spil Dağı’nda düzenlediği kutlamaya katılan basın mensupları akşam saatlerinde ise Güzelyurt’ta bulunan 45 Park’ın misafiri oldu.
45 Park Halkla İlişkiler ve Basın Sorumlusu Asude Onar’ın organizatörlüğünde bir araya gelen basın mensupları önce kısa sürede ünü tüm Manisa’ya yayılan Aslı Börek’in akşam yemeğinde misafiri oldu. Yemekten sonra 45 Park Yönetim Kurulu Başkanı Kayhan Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Lale Erdoğan Tunçer ile bir araya gelen basın mensupları hatıra fotoğrafı çektirdi.  45 Park Ailesi tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti. STARPARK BOWLİNG’DE GAZETELER YARIŞTI Aslı Börek/ Cafe’de düzenlenen yemek organizasyonun ardından gece Star Park Bowling’de devam etti. Gazetelerin yarıştığı bowling turnuvasında renkli sahneler ortaya çıktı.Bowling pisti için özel tasarlanan ayakkabılarını giyip yarışa hazır olan basın mensupları arasında kıyasıya rekabet yaşandı.Bowling keyfi ile koca bir yılın stresinin atıldığı turnuvada dostluk kazandı.  SİNEROL’DA ŞAMPİYON FİLMİ İZLENDİ Star Park Bowling’in misafirliğinin ardından gece Sinerol 45’de devam etti. İşletme müdürü Recep Yenice’nin ev sahipliğinde basın mensupları gerçek bir yaşam hikayesine dayanan ‘Şampiyon’ filmini izledi.Hikayesi ile herkesi büyüleyen filme konu olan Mesir Macunu sahnesi ise herkesi güldürdü. Gecenin sonunda basın mensupları ve 45 Park Ailesi bir başka organizasyonda yine bir araya gelmek üzere ayrıldılar.-Özlem ŞAHİN
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında, Manisa’da kamuoyunu bilgilendirmek için var gücüyle çalışan basın mensuplarına yönelik kutlamalar devam ediyor. Öğle saatlerinde Şehzadeler Belediyesi’nin Spil Dağı’nda düzenlediği kutlamaya katılan basın mensupları akşam saatlerinde ise Güzelyurt’ta bulunan 45 Park’ın misafiri oldu.
45 Park Halkla İlişkiler ve Basın Sorumlusu Asude Onar’ın organizatörlüğünde bir araya gelen basın mensupları önce kısa sürede ünü tüm Manisa’ya yayılan Aslı Börek’in akşam yemeğinde misafiri oldu. Yemekten sonra 45 Park Yönetim Kurulu Başkanı Kayhan Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Lale Erdoğan Tunçer ile bir araya gelen basın mensupları hatıra fotoğrafı çektirdi.  45 Park Ailesi tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti.

STARPARK BOWLİNG’DE GAZETELER YARIŞTI

Aslı Börek/ Cafe’de düzenlenen yemek organizasyonun ardından gece Star Park Bowling’de devam etti. Gazetelerin yarıştığı bowling turnuvasında renkli sahneler ortaya çıktı.Bowling pisti için özel tasarlanan ayakkabılarını giyip yarışa hazır olan basın mensupları arasında kıyasıya rekabet yaşandı.Bowling keyfi ile koca bir yılın stresinin atıldığı turnuvada dostluk kazandı. 
SİNEROL’DA ŞAMPİYON FİLMİ İZLENDİ
Star Park Bowling’in misafirliğinin ardından gece Sinerol 45’de devam etti. İşletme müdürü Recep Yenice’nin ev sahipliğinde basın mensupları gerçek bir yaşam hikayesine dayanan ‘Şampiyon’ filmini izledi.Hikayesi ile herkesi büyüleyen filme konu olan Mesir Macunu sahnesi ise herkesi güldürdü. Gecenin sonunda basın mensupları ve 45 Park Ailesi bir başka organizasyonda yine bir araya gelmek üzere ayrıldılar.-Özlem ŞAHİN
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.