CHP'Lİ BAŞKAN MAAŞINI KIZ ÖĞRENCİLERE BAĞIŞLAYACAK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2019 - 14:37, Güncelleme: 30.04.2019 - 14:37
 

CHP'Lİ BAŞKAN MAAŞINI KIZ ÖĞRENCİLERE BAĞIŞLAYACAK

31 Mart Yerel Seçimlerde Alaşehir Belediye Başkanlığına seçilen CHP'li Ahmet Öküzcüoğlu, maaşını üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi kız öğrencilere burs olarak vereceğini söyledi. 
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, başkanlık yaptığı süre boyunca alacağı maaşı üniversitede okuyan kız öğrencilere bağışlayacak. Belediye sosyal hizmetler müdürlüğünde oluşturulacak birimde çalışmalar yürütülecek. Burstan yararlanacak öğrencilerin en az dört yıllık bir üniversitede okuması gerektiği ve tıp, hukuk, eczacılık gibi alanların öncelikli olacağı kaydedildi.     Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Ben belediye başkanlığı maaşımı dört yıllık üniversiteyi kazanmış olan kız öğrencilerine burs olarak dağıtacağımı buradan halkıma söyleyeyim. Sosyal hizmetler müdürlüğünde bir birim oluşturacağız. Öncelik tıp fakültesi, hukuk gibi bölümleri kazanmış kızlarımıza olacak. Maddi durumu yetersiz, ekonomik durumu yetersiz olan ailelere başkanlık maaşımla destek vermek bana onur ve şeref verecek. İstiyorum ki çocuklarımız buraya doktor olarak, hukukçu olarak, avukat olarak ve hemşire olarak gelsinler ve onlar da Alaşehirimize memleketimize hizmet etsinler istiyorum" dedi.  
31 Mart Yerel Seçimlerde Alaşehir Belediye Başkanlığına seçilen CHP'li Ahmet Öküzcüoğlu, maaşını üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi kız öğrencilere burs olarak vereceğini söyledi. 
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, başkanlık yaptığı süre boyunca alacağı maaşı üniversitede okuyan kız öğrencilere bağışlayacak. Belediye sosyal hizmetler müdürlüğünde oluşturulacak birimde çalışmalar yürütülecek. Burstan yararlanacak öğrencilerin en az dört yıllık bir üniversitede okuması gerektiği ve tıp, hukuk, eczacılık gibi alanların öncelikli olacağı kaydedildi.
 
  Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Ben belediye başkanlığı maaşımı dört yıllık üniversiteyi kazanmış olan kız öğrencilerine burs olarak dağıtacağımı buradan halkıma söyleyeyim. Sosyal hizmetler müdürlüğünde bir birim oluşturacağız. Öncelik tıp fakültesi, hukuk gibi bölümleri kazanmış kızlarımıza olacak. Maddi durumu yetersiz, ekonomik durumu yetersiz olan ailelere başkanlık maaşımla destek vermek bana onur ve şeref verecek. İstiyorum ki çocuklarımız buraya doktor olarak, hukukçu olarak, avukat olarak ve hemşire olarak gelsinler ve onlar da Alaşehirimize memleketimize hizmet etsinler istiyorum" dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.