Dijital Dönüşüme Geç Kalmayın

Teknoloji (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2021 - 11:14, Güncelleme: 06.10.2021 - 11:14
 

Dijital Dönüşüme Geç Kalmayın

Dünyamız hızlı bir şekilde dijital ortama geçiş yapıyor. Online alışveriş, online çalışma sistemi, online eğitim gibi hayatımızda köklü değişimler yaşanıyor. Hatta öyle ki, hologramınızın yer aldığı sanal konserler bile düzenleniyor. Bu değişimle birlikte firmalar da yapılanmalarında ciddi değişimlere ihtiyaç duymaktadır. Günümüzden 10 yıl öncesine kadar sanal müşteri gibi bir kavram ortalıkta yoktu. Ancak kredi kartlarının internet üzerinden kullanımı bunu mümkün kıldı. Satış, pazarlama ve müşteri ilişkileri yönetimi gibi bir şirket için hayati önem taşıyan bileşenlerin profesyoneller yardımı ile geliştirilmesi, o şirketin çağımıza ayak uydurmasına olanak sağlamaktadır. Profesyonel Danışmanlık Hizmeti Almak Bir şirketin müşteri ilişkileri yönetimi; yani customer relationship management, şirketin satış, pazarlama ve marka tutundurma gibi faaliyetlerinin verimliliğini sağlamak adına kritik öneme sahiptir. Veri Cloud firması, bu alanda uzman yönetici ve uzman yazılımcılar ile şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik ve şirket yapılarına uygun model ile çeşitli CRM çözümleri geliştirmektedir. Veri Cloud, bu alanda 2012 yılında faaliyete başlamış olan Salesforce şirketinin Türkiye'de yer alan iş ortaklarından bir tanesi olarak, müşterilerine Salesforce firmasının 10 yıla yakın tecrübesini de aktarmaktadır. Salesforce Hizmetleri ile Güçlenin Veri Cloud firmasının temel hedeflerinden bir tanesi, Salesforce danışmanlık hizmetleri dijital ürünlerinden faydalanarak, çözüm ortaklığı üretmektir. Bu çözüm ortaklığı; satış, satış sonrası destek ve pazarlama faaliyetlerinin sürdürebilirliği ile etkinliği konularını içermektedir. Her firmaya, o firmanın dinamiklerine özgü çözüm modelleri geliştirilmektedir. Çünkü her firmanın sektörü ve müşteri beklentileri, müşteri portföyü, sektörel rekabet durumu gibi birçok özelliği farklılık göstermektedir. Veri Cloud Hizmetleri Firma şirketlere yönelik; Salesforce kurulumu ve danışmanlık hizmeti, Entegrasyon hizmetleri, Proje Geliştirme, Salesforce Oyunlaştırma Uygulamaları, Sadakat Uygulaması gibi doğrudan customer relationship management ile ilişkili hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetler aracılığı ile, şirketiniz ve müşterileriniz arasındaki iletişim ve ilişkiyi çağımızın dijital dünyasına dahil etmek mümkün olacaktır. Veri Cloud Firması ile İletişime Geçmek https://veri.cloud/ firmasının web sitesi üzerinden aranma talebi oluşturulması halinde, firma yetkilileri tarafından aranarak, şirketiniz için dijital dönüşüm yolculuğu başlatılmaktadır.

Dünyamız hızlı bir şekilde dijital ortama geçiş yapıyor. Online alışveriş, online çalışma sistemi, online eğitim gibi hayatımızda köklü değişimler yaşanıyor. Hatta öyle ki, hologramınızın yer aldığı sanal konserler bile düzenleniyor. Bu değişimle birlikte firmalar da yapılanmalarında ciddi değişimlere ihtiyaç duymaktadır. Günümüzden 10 yıl öncesine kadar sanal müşteri gibi bir kavram ortalıkta yoktu. Ancak kredi kartlarının internet üzerinden kullanımı bunu mümkün kıldı. Satış, pazarlama ve müşteri ilişkileri yönetimi gibi bir şirket için hayati önem taşıyan bileşenlerin profesyoneller yardımı ile geliştirilmesi, o şirketin çağımıza ayak uydurmasına olanak sağlamaktadır.

Profesyonel Danışmanlık Hizmeti Almak

Bir şirketin müşteri ilişkileri yönetimi; yani customer relationship management, şirketin satış, pazarlama ve marka tutundurma gibi faaliyetlerinin verimliliğini sağlamak adına kritik öneme sahiptir. Veri Cloud firması, bu alanda uzman yönetici ve uzman yazılımcılar ile şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik ve şirket yapılarına uygun model ile çeşitli CRM çözümleri geliştirmektedir. Veri Cloud, bu alanda 2012 yılında faaliyete başlamış olan Salesforce şirketinin Türkiye'de yer alan iş ortaklarından bir tanesi olarak, müşterilerine Salesforce firmasının 10 yıla yakın tecrübesini de aktarmaktadır.

Salesforce Hizmetleri ile Güçlenin

Veri Cloud firmasının temel hedeflerinden bir tanesi, Salesforce danışmanlık hizmetleri dijital ürünlerinden faydalanarak, çözüm ortaklığı üretmektir. Bu çözüm ortaklığı; satış, satış sonrası destek ve pazarlama faaliyetlerinin sürdürebilirliği ile etkinliği konularını içermektedir. Her firmaya, o firmanın dinamiklerine özgü çözüm modelleri geliştirilmektedir. Çünkü her firmanın sektörü ve müşteri beklentileri, müşteri portföyü, sektörel rekabet durumu gibi birçok özelliği farklılık göstermektedir.

Veri Cloud Hizmetleri

Firma şirketlere yönelik;

  • Salesforce kurulumu ve danışmanlık hizmeti,

  • Entegrasyon hizmetleri,

  • Proje Geliştirme,

  • Salesforce Oyunlaştırma Uygulamaları,

  • Sadakat Uygulaması gibi doğrudan customer relationship management ile ilişkili hizmetler sunmaktadır.

Bu hizmetler aracılığı ile, şirketiniz ve müşterileriniz arasındaki iletişim ve ilişkiyi çağımızın dijital dünyasına dahil etmek mümkün olacaktır.

Veri Cloud Firması ile İletişime Geçmek

https://veri.cloud/ firmasının web sitesi üzerinden aranma talebi oluşturulması halinde, firma yetkilileri tarafından aranarak, şirketiniz için dijital dönüşüm yolculuğu başlatılmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.