iPhone 8 Hafıza Yükseltme

Teknoloji (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2022 - 14:01, Güncelleme: 14.02.2022 - 14:01
 

iPhone 8 Hafıza Yükseltme

iPhone 8 hafıza yükseltme işlemi iPhone kullanıcılarının sıklıkla talep ettiği hizmetler arasındadır. Telefon kullanırken hafıza yetersizliği pek çok kullanıcının başına gelebilir. Bu sebeple kullanıcılar hafıza yükseltme işlemine ihtiyaç duyabilir. iPhone hafıza artırma işlemi ile verilerinizi ve fotoğraflarınızı silmenize gerek kalmaz. iPhone kullanıcıların en çok yakındığı problemlerden biri telefon hafızasının yetersiz olmasıdır. Apple yeni modellerinde yüksek hafıza seçeneği sunsa da eski modellerde hafıza problemi sıklıkla yaşanmaktadır. Pek çok kullanıcı cep telefonlarında yer açabilmek için iCloud alanını yükseltmeyi tercih eder veya telefonundaki verilerin bir kısmını temizler. iPhone cep telefonlarına sonradan dahil edilen SD kart girişi yapmamaktadır. Cep telefonunuzun ne kadar hafızası bulunuyorsa ona göre kullanım alanı sunar. Bu durumda hafıza problemi yaşamaya başlarsınız. Teknotax, iPhone hafıza artırma işlemini Türkiye’de ilk kez gerçekleştirerek cep telefonunuzdaki hafıza problemini ortadan kaldırır. iPhone 8 Hafıza Yükseltme İşlemi Nasıl Yapılır? iPhone hafıza yükseltme işleminde ilk olarak telefonunuzdaki verilerin yedeği alınır. Veri yedekleme işlemi sırasında hiçbir şekilde veri kaybına uğramazsınız. iPhone cep telefonunuz uzman teknisyenlerimiz tarafından açılır. Anakart üzerinde yer alan Nand denilen hafızanın değişimi sağlanır. iPhone cep telefonlarında 3 marka Nand bellek yer alır. Bu bellek türleri; TOSHİBA, SANDİSK ve SKHYNİX’tir. Tercih ettiğiniz kapasitedeki orijinal Nand anakartınıza aktarılır. Son işlemde cep telefonunuzun iç ve dış temizliği sağlanır. iTunes programı ile orijinal güncel yazılım yüklenir. Yazılım işleminin ardından telefonunuz 10 aşamadan meydana gelen bir testten geçirilir. Test tamamlandıktan sonra hafıza artırma işlemi olmadan size ait veriler iTunes programı yardımıyla telefonunuza yeniden yüklenir ve işlem tamamlanmış olur. iPhone 8 Hafıza Artırma Teknotax olarak Türkiye’nin her yerinden cihazınızı Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak teslim alıyoruz. Cihazınızı hızlı bir şekilde tamir ederek size kargo aracılığıyla geri gönderiyoruz. Yüz yüze tamir işlemlerinde ise tüm süreci sizinle şeffaf bir şekilde paylaşıyoruz. Tüm hizmetlerimiz gibi hafıza yükseltme işlemlerinde 6 ay garanti veriyoruz. iPhone 8 hafıza arttırma ve diğer hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve cihazınızı tamir ettirmek için https://www.teknotax.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

iPhone 8 hafıza yükseltme işlemi iPhone kullanıcılarının sıklıkla talep ettiği hizmetler arasındadır. Telefon kullanırken hafıza yetersizliği pek çok kullanıcının başına gelebilir. Bu sebeple kullanıcılar hafıza yükseltme işlemine ihtiyaç duyabilir. iPhone hafıza artırma işlemi ile verilerinizi ve fotoğraflarınızı silmenize gerek kalmaz.

iPhone kullanıcıların en çok yakındığı problemlerden biri telefon hafızasının yetersiz olmasıdır. Apple yeni modellerinde yüksek hafıza seçeneği sunsa da eski modellerde hafıza problemi sıklıkla yaşanmaktadır. Pek çok kullanıcı cep telefonlarında yer açabilmek için iCloud alanını yükseltmeyi tercih eder veya telefonundaki verilerin bir kısmını temizler.

iPhone cep telefonlarına sonradan dahil edilen SD kart girişi yapmamaktadır. Cep telefonunuzun ne kadar hafızası bulunuyorsa ona göre kullanım alanı sunar. Bu durumda hafıza problemi yaşamaya başlarsınız. Teknotax, iPhone hafıza artırma işlemini Türkiye’de ilk kez gerçekleştirerek cep telefonunuzdaki hafıza problemini ortadan kaldırır.

iPhone 8 Hafıza Yükseltme İşlemi Nasıl Yapılır?

iPhone hafıza yükseltme işleminde ilk olarak telefonunuzdaki verilerin yedeği alınır. Veri yedekleme işlemi sırasında hiçbir şekilde veri kaybına uğramazsınız. iPhone cep telefonunuz uzman teknisyenlerimiz tarafından açılır. Anakart üzerinde yer alan Nand denilen hafızanın değişimi sağlanır.

iPhone cep telefonlarında 3 marka Nand bellek yer alır. Bu bellek türleri; TOSHİBA, SANDİSK ve SKHYNİX’tir. Tercih ettiğiniz kapasitedeki orijinal Nand anakartınıza aktarılır. Son işlemde cep telefonunuzun iç ve dış temizliği sağlanır. iTunes programı ile orijinal güncel yazılım yüklenir.

Yazılım işleminin ardından telefonunuz 10 aşamadan meydana gelen bir testten geçirilir. Test tamamlandıktan sonra hafıza artırma işlemi olmadan size ait veriler iTunes programı yardımıyla telefonunuza yeniden yüklenir ve işlem tamamlanmış olur.

iPhone 8 Hafıza Artırma

Teknotax olarak Türkiye’nin her yerinden cihazınızı Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak teslim alıyoruz. Cihazınızı hızlı bir şekilde tamir ederek size kargo aracılığıyla geri gönderiyoruz. Yüz yüze tamir işlemlerinde ise tüm süreci sizinle şeffaf bir şekilde paylaşıyoruz. Tüm hizmetlerimiz gibi hafıza yükseltme işlemlerinde 6 ay garanti veriyoruz.

iPhone 8 hafıza arttırma ve diğer hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve cihazınızı tamir ettirmek için https://www.teknotax.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.