ŞİRİN’E, ‘ EN İYİ PROJE ’ ÖDÜLÜ

TURGUTLU (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2018 - 12:33, Güncelleme: 09.01.2018 - 12:33
 

ŞİRİN’E, ‘ EN İYİ PROJE ’ ÖDÜLÜ

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 2016 yılında aldığı ‘ Yılın Belediye Başkanı ’ödülünün ardından,2017 yılında da MİARGEM 3. Etkin Belediye Proje Yarışması'nın Sosyal ve Ekonomik Projeler Kategorisi’nde,Gönül Projesi ‘En İyi Proje’ ödülüaldı.
Turgutlu Belediyesi, MİARGEM 3. Etkin Belediye Proje Yarışması'nın Sosyal ve Ekonomik Projeler Kategorisi’nde Gönül Projesi’nde aldığı ödülle ön plana çıktı.   GÖNÜL PROJESİ, ‘ EN İYİ PROJE ’ Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in üzerinde hassasiyetle durduğu Aşevi ve Hayır Merkezi’nce de her gün bin 400 yardıma muhtaç vatandaşın evine 3 çeşit yemek ulaştırıldı. Ayrıca Dosteli Kıyafet Yıkama Merkezi aracılığıyla 5 bin kişiye yardımda bulunulurken, 210 bebeğe de ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında hediye paketleri hazırlandı.35 engelli vatandaşın akülü aracını ücretsiz tamir edilirken, 70 engelli vatandaşa da tekerlekli sandalye ve akülü araç desteğinde bulunuldu. İhtiyaç sahibi ailelere yaklaşık 400 ton odun dağıtımı yapıldı.Spor Okulları Projesi kapsamında yaz ve kış aylarından 2 binden fazla öğrenciye farklı branşlarda eğitim verilirken, Turgutlu Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi (TURBEM)’de ise 11 binden fazla öğrenci faydalandı. Tüm bu projelerin yanı sıra Gönül Projesi ile de 50 yıl bir yastığa baş koyan çiftleri bizzat evinde ziyaret eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, projeyle MİARGEM’in düzenlediği 3. Etkin Belediye Proje Yarışması'nın Sosyal ve Ekonomik Projeler Kategorisi’nde ‘En İyi Proje’ ödülü kazandı. ​ 2018 YILINDA DA HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ Belediyeciliğin yalnızca yol kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını, hizmetlerinin toplumun farklı kesimlerindeki vatandaşa temas eden projelerle anlam kazandığını vurgulayan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin; ‘’ 2016 yılında Altın Arı Belediyecilik ödüllerinde sosyal projeler kategorisinde ‘ Yılın Belediye Başkanı ’ ödülü alarak yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu gösterdik. 2017 yılında da MİARGEM 3. Etkin Belediye Proje Yarışması'nın Sosyal ve Ekonomik Projeler Kategorisi’nde Gönül Projesi’nde ‘ En İyi Proje ’ ödülünü aldık. Gönül Projemiz ile Türkiye’ye örnek bir çalışma sergiledik ve ödülle taçlandırıldı. İkram Çeşmesi, Dost Eli Kıyafet Yıkama Merkezi, Yaz Spor Okullarımız, +1 Kafemiz, Engelsiz Yaşam Aracı, TURBEM, Hoş Geldin Bebek Projesi ve pek çok sosyal çalışmamız ile halkımıza hizmet ediyoruz. 2018 yılında da sosyal belediyecilik örneği vererek halkın yanında olmaya devam edeceğiz ‘’ ifadelerini kullandı.      
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 2016 yılında aldığı ‘ Yılın Belediye Başkanı ’ödülünün ardından,2017 yılında da MİARGEM 3. Etkin Belediye Proje Yarışması'nın Sosyal ve Ekonomik Projeler Kategorisi’nde,Gönül Projesi ‘En İyi Proje’ ödülüaldı.
Turgutlu Belediyesi, MİARGEM 3. Etkin Belediye Proje Yarışması'nın Sosyal ve Ekonomik Projeler Kategorisi’nde Gönül Projesi’nde aldığı ödülle ön plana çıktı.
 


GÖNÜL PROJESİ, ‘ EN İYİ PROJE ’
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in üzerinde hassasiyetle durduğu Aşevi ve Hayır Merkezi’nce de her gün bin 400 yardıma muhtaç vatandaşın evine 3 çeşit yemek ulaştırıldı.

Ayrıca Dosteli Kıyafet Yıkama Merkezi aracılığıyla 5 bin kişiye yardımda bulunulurken, 210 bebeğe de ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında hediye paketleri hazırlandı.35 engelli vatandaşın akülü aracını ücretsiz tamir edilirken, 70 engelli vatandaşa da tekerlekli sandalye ve akülü araç desteğinde bulunuldu. İhtiyaç sahibi ailelere yaklaşık 400 ton odun dağıtımı yapıldı.Spor Okulları Projesi kapsamında yaz ve kış aylarından 2 binden fazla öğrenciye farklı branşlarda eğitim verilirken, Turgutlu Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi (TURBEM)’de ise 11 binden fazla öğrenci faydalandı. Tüm bu projelerin yanı sıra Gönül Projesi ile de 50 yıl bir yastığa baş koyan çiftleri bizzat evinde ziyaret eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, projeyle MİARGEM’in düzenlediği 3. Etkin Belediye Proje Yarışması'nın Sosyal ve Ekonomik Projeler Kategorisi’nde ‘En İyi Proje’ ödülü kazandı.



2018 YILINDA DA HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ
Belediyeciliğin yalnızca yol kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını, hizmetlerinin toplumun farklı kesimlerindeki vatandaşa temas eden projelerle anlam kazandığını vurgulayan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin; ‘’ 2016 yılında Altın Arı Belediyecilik ödüllerinde sosyal projeler kategorisinde ‘ Yılın Belediye Başkanı ’ ödülü alarak yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu gösterdik. 2017 yılında da MİARGEM 3. Etkin Belediye Proje Yarışması'nın Sosyal ve Ekonomik Projeler Kategorisi’nde Gönül Projesi’nde ‘ En İyi Proje ’ ödülünü aldık. Gönül Projemiz ile Türkiye’ye örnek bir çalışma sergiledik ve ödülle taçlandırıldı. İkram Çeşmesi, Dost Eli Kıyafet Yıkama Merkezi, Yaz Spor Okullarımız, +1 Kafemiz, Engelsiz Yaşam Aracı, TURBEM, Hoş Geldin Bebek Projesi ve pek çok sosyal çalışmamız ile halkımıza hizmet ediyoruz. 2018 yılında da sosyal belediyecilik örneği vererek halkın yanında olmaya devam edeceğiz ‘’ ifadelerini kullandı.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.