Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yılbaşı açıklaması

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2020 - 14:27, Güncelleme: 25.12.2020 - 14:27
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yılbaşı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yılbaşında otel ve villalarda parti yapılacağı yönündeki iddialara ilişkin "Güvenlik güçlerimiz her türlü tedbiri alacak. Bunlara müsaade etmemiz mümkün değil" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları: KORONAVİRÜS AŞISI Tıp mensubu değilim, benim alanım ekonomi. Yalnız ülkemin başkanıyım. Başta kendi danışmanlarım var. Sağlık Kurulum var. Bunun yanında da bakanım var. Kendilerinden edindiğim bilgilerle ilk etapta Çin'den gelecek 50 milyon anlaşmamız var. Yalnız ilk 4,5 milyon gelecek. Öncelikle sağlık elemanlarımız olmak üzere aşılama sürecini başlatacağız. Ben aşı olacağımı zaten açıklamıştım. Bu konuda tüm vatandaşlarımı da aynı hassasiyete davet ediyorum. Birlikte bu konuda bu işin mütehassısı olan doktorlarımızdır. Herkes bu alanda konuşmamalı. Konuşacak olanlar varsa hocalarımızdır, doktorlarımızdır. 'AŞI OLACAĞIM' Aşı geldiğinde biz de tüm arkadaşlarımızla birlikte aşıyı olacağız. Temennimiz inşallah bununla birlikte bu koronovirüs belasına karşı mücadelemizi en başarılı şekilde verelim. İlk etapta Çin var aynı zamanda Almanya var. Bu iki ülkeden gelecek aşılarla birlikte sürecimizi işleteceğiz. OTELLERDE VİLLALARDA YILBAŞI KUTLAMASI Pazartesi günü kabine toplantımız var. Partiler, otellerde olsun villalarda şurada burada olsun güvenlik güçlerimiz gerekli tedbiri alacak. Bunlara müsaade etmemiz mümkün değil. Bizim için insanımızın hayatı her şeyin ötesindedir. Bu tür şeylere fırsat vermeye niyetimiz yok. Bir şey olsa bak devlet nerede, devlet gerekeni yapmadı diyecekler. Buna fırsat veremeyiz. İstihbaratımız her türlü tedbiri alarak bu işlerin üzerine gidecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yılbaşında otel ve villalarda parti yapılacağı yönündeki iddialara ilişkin "Güvenlik güçlerimiz her türlü tedbiri alacak. Bunlara müsaade etmemiz mümkün değil" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:
KORONAVİRÜS AŞISI
Tıp mensubu değilim, benim alanım ekonomi. Yalnız ülkemin başkanıyım. Başta kendi danışmanlarım var. Sağlık Kurulum var. Bunun yanında da bakanım var. Kendilerinden edindiğim bilgilerle ilk etapta Çin'den gelecek 50 milyon anlaşmamız var. Yalnız ilk 4,5 milyon gelecek. Öncelikle sağlık elemanlarımız olmak üzere aşılama sürecini başlatacağız. Ben aşı olacağımı zaten açıklamıştım. Bu konuda tüm vatandaşlarımı da aynı hassasiyete davet ediyorum.
Birlikte bu konuda bu işin mütehassısı olan doktorlarımızdır. Herkes bu alanda konuşmamalı. Konuşacak olanlar varsa hocalarımızdır, doktorlarımızdır.
'AŞI OLACAĞIM'
Aşı geldiğinde biz de tüm arkadaşlarımızla birlikte aşıyı olacağız. Temennimiz inşallah bununla birlikte bu koronovirüs belasına karşı mücadelemizi en başarılı şekilde verelim. İlk etapta Çin var aynı zamanda Almanya var. Bu iki ülkeden gelecek aşılarla birlikte sürecimizi işleteceğiz.
OTELLERDE VİLLALARDA YILBAŞI KUTLAMASI
Pazartesi günü kabine toplantımız var. Partiler, otellerde olsun villalarda şurada burada olsun güvenlik güçlerimiz gerekli tedbiri alacak. Bunlara müsaade etmemiz mümkün değil. Bizim için insanımızın hayatı her şeyin ötesindedir. Bu tür şeylere fırsat vermeye niyetimiz yok. Bir şey olsa bak devlet nerede, devlet gerekeni yapmadı diyecekler. Buna fırsat veremeyiz. İstihbaratımız her türlü tedbiri alarak bu işlerin üzerine gidecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.