Kurban bayramı ne zaman?

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2020 - 16:47, Güncelleme: 13.06.2020 - 16:47
 

Kurban bayramı ne zaman?

İslam aleminin ikinci bayramı olan Kurban Bayramı tarihi gündemin en çok merak edilen haberi olarak yer alıyor. Diyanet 2020 takvimine göre bayram tarihleri belli oldu. Bayram gününe kısa süre kala vatandaşlar kurban bayramı tatilini iple çekmeye başladı.
Diyanet 2020 takvimine göre Kurban Bayramı tarihleri belli oldu. Müminlerin dini vazifesi olan kurban kesme adetini gerçekleştirecek olan vatandaşlar bayram tarihlerini araştırmaya koyuldu. Zira, çalışan kesimi yakından ilgilendiren Kurban Bayramı tatilinin kaç gün süreceği ise bir diğer merak edilen konu olarak karşımıza çıkıyor. Buna göre; Kurban Bayramı ne zaman, hangi gün? 2020 Diyanet takvimine göre Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN? 2020 Kurban Bayramı Arifesi: 30 Temmuz Perşembe Kurban Bayramı 1. Gün:31 Temmuz Cuma Kurban Bayramı 2.Gün:1 Ağustos Cumartesi Kurban Bayramı 3.Gün:2 Ağustos Pazar Kurban Bayramı 4. Gün:3 Ağustos Pazartesi KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN? Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Güncel bilgi gelince haberimizde yer alacaktır.
İslam aleminin ikinci bayramı olan Kurban Bayramı tarihi gündemin en çok merak edilen haberi olarak yer alıyor. Diyanet 2020 takvimine göre bayram tarihleri belli oldu. Bayram gününe kısa süre kala vatandaşlar kurban bayramı tatilini iple çekmeye başladı.

Diyanet 2020 takvimine göre Kurban Bayramı tarihleri belli oldu. Müminlerin dini vazifesi olan kurban kesme adetini gerçekleştirecek olan vatandaşlar bayram tarihlerini araştırmaya koyuldu. Zira, çalışan kesimi yakından ilgilendiren Kurban Bayramı tatilinin kaç gün süreceği ise bir diğer merak edilen konu olarak karşımıza çıkıyor. Buna göre; Kurban Bayramı ne zaman, hangi gün? 2020 Diyanet takvimine göre Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN? 2020

Kurban Bayramı Arifesi: 30 Temmuz Perşembe

Kurban Bayramı 1. Gün:31 Temmuz Cuma

Kurban Bayramı 2.Gün:1 Ağustos Cumartesi

Kurban Bayramı 3.Gün:2 Ağustos Pazar

Kurban Bayramı 4. Gün:3 Ağustos Pazartesi

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Güncel bilgi gelince haberimizde yer alacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.