BAYAT EKMEKLER İSRAF DEĞİL MAMA OLSUN

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2022 - 17:52, Güncelleme: 05.04.2022 - 17:52
 

BAYAT EKMEKLER İSRAF DEĞİL MAMA OLSUN

ŞEHZADELER “1. Anafartalar mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan hayır çeşmesinin yanına poşet poşet ekmek bırakılıyor. Bayat ekmeklerin bu şekilde israf edilmesi iç sızlatıyor. Akhisar’dasosyal belediyecilik anlayışyla, patili dostların mama ihtiyacını karşılamak için bu ekmekler mama yapımında kullanıyor. Bizde ilçemizde bu projenin uygulanmasını istiyoruz. Bayat ekmekler, sokaktaki dostlarımıza mama olsun.”

ŞEHZADELER

“1. Anafartalar mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan hayır çeşmesinin yanına poşet poşet ekmek bırakılıyor. Bayat ekmeklerin bu şekilde israf edilmesi iç sızlatıyor. Akhisar’dasosyal belediyecilik anlayışyla, patili dostların mama ihtiyacını karşılamak için bu ekmekler mama yapımında kullanıyor. Bizde ilçemizde bu projenin uygulanmasını istiyoruz. Bayat ekmekler, sokaktaki dostlarımıza mama olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.