İLLALLAH ETTİRDİ!

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2022 - 23:16, Güncelleme: 12.06.2022 - 23:16
 

İLLALLAH ETTİRDİ!

YUNUSEMRE “Mimar Sinan Bulvarı üzerinde bulunan Manisa’nın ilk yürüyen merdivenli üst geçidi olma özelliği taşıyan Şehitler ve Gaziler Yaya Üst Geçidi’nin 3 aydan bu tarafa süren üst kapama çalışılması tüm mahalle halkına illallah ettirdi! Asansör ve merdivenler çalışmıyor. Bu çalışmalar neden bu kadar uzun sürüyor? Büyükşehir personeli, Cengiz Başkana ayak uyduramıyor mu?”

YUNUSEMRE

“Mimar Sinan Bulvarı üzerinde bulunan Manisa’nın ilk yürüyen merdivenli üst geçidi olma özelliği taşıyan Şehitler ve Gaziler Yaya Üst Geçidi’nin 3 aydan bu tarafa süren üst kapama çalışılması tüm mahalle halkına illallah ettirdi! Asansör ve merdivenler çalışmıyor. Bu çalışmalar neden bu kadar uzun sürüyor? Büyükşehir personeli, Cengiz Başkana ayak uyduramıyor mu?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.