SİZDEN GELENLER!

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2019 - 10:00, Güncelleme: 20.05.2019 - 10:00
 

SİZDEN GELENLER!

Manisa’da Denge Gazetesi, WhatsApp İhbar Hattı uygulamasıyla Manisalının sesini olmaya ediyor. İşte vatandaşlardan bize gelen şikayet, talep ve öneriler…
 “BU GÖRÜNTÜ MEVLEVİHANEYE YAKIŞMIYOR”  “Şehzadeler ilçesi Mevlevihane yolunun üst kısmında, küçükbaş hayvan yetiştiren bir vatandaş tarafından hayvanları koymak için tahtadan bir baraka yapılmış. Yerli ve yabancı turistler tarihi yerleri görmek için çoğunlukla buraları geziyor. Yol üzerine yapılan bu hayvan damının bir an önce kaldırılmasını ve görüntü kirliliğinin yok olmasını istiyoruz. Bu görüntü Mevlevihane’ye yakışmıyor.”   “RAMAZAN’IN GELMESİYLE MANİSA’DA DİLENCİLER ARTTI” Manisalı bir vatandaş,  Ramazan ayının gelmesiyle birlikte merkezdeki dilencilerin giderek arttığını belirterek yetkililerden konuyla ilgili çalışma yapmalarını istedi. WhatsApp ihbar hattına gelen mesajda; “Manisa’da Ramazan ayına girdiğimizden beri, dilenciler arttı. Duygu sömürerek çalışmadan, emek harcamadan, kazanç sağlamaya çalışıyorlar. Üstelik küçücük bebekleri bu duygu sömürüsüne alet ediyorlar. Ramazan ayı paylaşma, ihtiyaç sahiplerini sevindirme zamanıdır.  Ancak bu insanlar hazıra konmaya alıştıkları için hiçbir emek harcamadan para kazanıyorlar. Emeksiz kazanılan para günahtır. Yetkililerin bu konuyla ilgilenmesini istiyorum”  ifadelerine yer verildi.   SOKAK ORTASINDAKİ MOLOZ YIĞINLARI Bir vatandaş, Şehzadeler ilçesinde yer alan boş binanın bahçesindeki moloz yığınlarından dolayı mahallece rahatsız olduklarını belirtti. Manisa’da kuyumcular çarşısına paralel bir sokaktaki boş binanın bahçesindeki moloz yığınlarından dolayı rahatsız olduklarını belirten bir vatandaş, “Kuyumcular çarşısına paralel sokaktaki bu bina atıl durumda duruyor. 1718 sokak. Kullanılmayan bina ve moloz yığınları görüntü kirliliğine neden oluyor. Çarşının merkezinde yer alan bu binaya gereğinin yapılması için sesimizi duyurursanız sevinirim.” ifadelerini kullandı.   BU SU HİÇ DURMADAN AKIYOR” Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşayan bir vatandaş, yaşadığı mahallede bulunan yeşillik bir alanda iki gündür durmadan su aktığını belirterek yetkililerin bu duruma müdahale etmelerini istedi. İhbar hattımıza gelen mesajda şu sözlere yer verildi: “Mustafa Kemal Mahallesi, Duygu Sokak’ta 2 gündür bu su hiç durmadan akıyor. Yetkililere duyurulur”   “KALDIRIM DEĞİL TOPUK KAPANI” Manisalı bir vatandaş, çarşıdaki kaldırımların kırık olmasından dolayı yürürken birkaç kez düşme tehlikesi geçirdiğini söyleyerek yetkililerden kaldırımları tamir etmelerini istedi. Manisalı bir vatandaş, çarşıdaki kaldırımların kırık olmasından dolayı yürürken zorlandığını ifade ettiği mesajda şu cümlelere yer verdi; “Merhabalar, burası çarşı merkez. Yayaların yürümesi için yapılan bu kaldırımlar kırılmış. Çarşıda yürürken sürekli bu kırık taş parçalarına takılıyorum. Çalıştığım için topuklu ayakkabı giymek durumundayım. Sürekli yere bakarak yürümekten bıktım artık. Birkaç kez düşme tehlikesi geçirdim. Yetişkinler için bile bu zorluğu yaratıyor bir de çocukları düşünün. Çarşıdaki kaldırımların birçoğunda bu problem var. Daha büyük problemler yaratmadan lütfen yetkililer buna bir el atsın.”
Manisa’da Denge Gazetesi, WhatsApp İhbar Hattı uygulamasıyla Manisalının sesini olmaya ediyor. İşte vatandaşlardan bize gelen şikayet, talep ve öneriler…
 “BU GÖRÜNTÜ MEVLEVİHANEYE YAKIŞMIYOR”
 “Şehzadeler ilçesi Mevlevihane yolunun üst kısmında, küçükbaş hayvan yetiştiren bir vatandaş tarafından hayvanları koymak için tahtadan bir baraka yapılmış. Yerli ve yabancı turistler tarihi yerleri görmek için çoğunlukla buraları geziyor. Yol üzerine yapılan bu hayvan damının bir an önce kaldırılmasını ve görüntü kirliliğinin yok olmasını istiyoruz. Bu görüntü Mevlevihane’ye yakışmıyor.”
 
“RAMAZAN’IN GELMESİYLE MANİSA’DA DİLENCİLER ARTTI”
Manisalı bir vatandaş,  Ramazan ayının gelmesiyle birlikte merkezdeki dilencilerin giderek arttığını belirterek yetkililerden konuyla ilgili çalışma yapmalarını istedi.
WhatsApp ihbar hattına gelen mesajda; “Manisa’da Ramazan ayına girdiğimizden beri, dilenciler arttı. Duygu sömürerek çalışmadan, emek harcamadan, kazanç sağlamaya çalışıyorlar. Üstelik küçücük bebekleri bu duygu sömürüsüne alet ediyorlar. Ramazan ayı paylaşma, ihtiyaç sahiplerini sevindirme zamanıdır.  Ancak bu insanlar hazıra konmaya alıştıkları için hiçbir emek harcamadan para kazanıyorlar. Emeksiz kazanılan para günahtır. Yetkililerin bu konuyla ilgilenmesini istiyorum”  ifadelerine yer verildi.
 
SOKAK ORTASINDAKİ MOLOZ YIĞINLARI
Bir vatandaş, Şehzadeler ilçesinde yer alan boş binanın bahçesindeki moloz yığınlarından dolayı mahallece rahatsız olduklarını belirtti.
Manisa’da kuyumcular çarşısına paralel bir sokaktaki boş binanın bahçesindeki moloz yığınlarından dolayı rahatsız olduklarını belirten bir vatandaş, “Kuyumcular çarşısına paralel sokaktaki bu bina atıl durumda duruyor. 1718 sokak. Kullanılmayan bina ve moloz yığınları görüntü kirliliğine neden oluyor. Çarşının merkezinde yer alan bu binaya gereğinin yapılması için sesimizi duyurursanız sevinirim.” ifadelerini kullandı.
 
BU SU HİÇ DURMADAN AKIYOR”
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşayan bir vatandaş, yaşadığı mahallede bulunan yeşillik bir alanda iki gündür durmadan su aktığını belirterek yetkililerin bu duruma müdahale etmelerini istedi. İhbar hattımıza gelen mesajda şu sözlere yer verildi: “Mustafa Kemal Mahallesi, Duygu Sokak’ta 2 gündür bu su hiç durmadan akıyor. Yetkililere duyurulur”
 
“KALDIRIM DEĞİL TOPUK KAPANI”
Manisalı bir vatandaş, çarşıdaki kaldırımların kırık olmasından dolayı yürürken birkaç kez düşme tehlikesi geçirdiğini söyleyerek yetkililerden kaldırımları tamir etmelerini istedi.
Manisalı bir vatandaş, çarşıdaki kaldırımların kırık olmasından dolayı yürürken zorlandığını ifade ettiği mesajda şu cümlelere yer verdi; “Merhabalar, burası çarşı merkez. Yayaların yürümesi için yapılan bu kaldırımlar kırılmış. Çarşıda yürürken sürekli bu kırık taş parçalarına takılıyorum. Çalıştığım için topuklu ayakkabı giymek durumundayım. Sürekli yere bakarak yürümekten bıktım artık. Birkaç kez düşme tehlikesi geçirdim. Yetişkinler için bile bu zorluğu yaratıyor bir de çocukları düşünün. Çarşıdaki kaldırımların birçoğunda bu problem var. Daha büyük problemler yaratmadan lütfen yetkililer buna bir el atsın.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
İLYAS papuccuoglu
(20.05.2019 19:46 - #1752)
M efendi mah.izmir caddesi yapılan tek şeritli yolda sonradan açılan rögar kapakları doğru yerleştirilmedigin den migros jet ile bim.avm arasında belediye otobüsleri geçerken çok ses yapıyor defalarca büyü k şehiri aramama rağmen kimse düzeltmesi
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.