TRAFİKTE MENDİL SATAN ÇOCUKLAR TEHLİKE SAÇIYOR

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2022 - 01:51, Güncelleme: 16.02.2022 - 01:51
 

TRAFİKTE MENDİL SATAN ÇOCUKLAR TEHLİKE SAÇIYOR

YUNUSEMRE Manisa’da trafikte duran araçların camlarına tıklayarak mendilleri zorla satmaya çalışan küçük yaşta çocuklara vatandaşlar tepki gösterdi. Bir vatandaş, “Menemen Caddesi’nde mendil satan çocuklar trafikte tehlike oluşturuyor. Hem kendi hayatlarını hem de sürücüleri tehlikeye atıyorlar. Yetkilileri göreve davet ediyoruz” dedi.

YUNUSEMRE

Manisa’da trafikte duran araçların camlarına tıklayarak mendilleri zorla satmaya çalışan küçük yaşta çocuklara vatandaşlar tepki gösterdi. Bir vatandaş, “Menemen Caddesi’nde mendil satan çocuklar trafikte tehlike oluşturuyor. Hem kendi hayatlarını hem de sürücüleri tehlikeye atıyorlar. Yetkilileri göreve davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.