15 Temmuz Şehitleri Anısına 251 Fidan Dikildi

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2020 - 12:43, Güncelleme: 15.07.2020 - 12:43
 

15 Temmuz Şehitleri Anısına 251 Fidan Dikildi

Manisa’da 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde 251 şehit adına 251 okulda 251 fidan dikildi.
Şehzadeler ilçesine bağlı Şehitler Ortaokulu bahçesinde gerçekleşen ve Erol Olçok’un isminin verildiği fidan dikim etkinliğine Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanım Nursel Ustamehmetoğlu, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Okul Müdürü Tayfun Sarıbeyler ve daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, burada yaptığı açıklamada, “4 yıl önce bugün ülkemiz bir kargaşa, kaos dönemine sürüklenerek belki bütün emperyalist güçlerin bölgede gerçekleştirmek istediği hain emellerine ulaşmak için Türkiye’yi zayıf gösterme maksadıyla FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılmak istenen darbe teşebbüsünün yıldönümü. Ve bugün aynı zamanda bu darbe teşebbüsüne karşı milletimizin, sivil, polis, asker el ele vererek cumhuriyete, demokrasiye sahip çıkan tüm fertlerimizin sırt sırta vererek bu teşebbüsü onların kursaklarında bıraktığı günün 4. yıldönümü. Etkinliklerimizle o gün şehit olan vatandaşlarımızı anıyoruz. Aynı zamanda zaferimizin yıldönümü olacak. 251 şehidimiz adına 251 fidan dikiliyor. Şehitler Ortaokulu bahçesinde şehidimiz Erol Olçok adına fidan diktik. O fidan büyüdükçe, yeşerdikçe bizim demokrasimi büyüyecek ve yeşerecek, güçlenecek. Haniler emellerine hiçbir zaman kavuşamayacak. Yeter ki biz bir ve beraber içinde olalım” dedi. –Özlem ŞAHİN
Manisa’da 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde 251 şehit adına 251 okulda 251 fidan dikildi.

Şehzadeler ilçesine bağlı Şehitler Ortaokulu bahçesinde gerçekleşen ve Erol Olçok’un isminin verildiği fidan dikim etkinliğine Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanım Nursel Ustamehmetoğlu, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Okul Müdürü Tayfun Sarıbeyler ve daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, burada yaptığı açıklamada, “4 yıl önce bugün ülkemiz bir kargaşa, kaos dönemine sürüklenerek belki bütün emperyalist güçlerin bölgede gerçekleştirmek istediği hain emellerine ulaşmak için Türkiye’yi zayıf gösterme maksadıyla FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılmak istenen darbe teşebbüsünün yıldönümü. Ve bugün aynı zamanda bu darbe teşebbüsüne karşı milletimizin, sivil, polis, asker el ele vererek cumhuriyete, demokrasiye sahip çıkan tüm fertlerimizin sırt sırta vererek bu teşebbüsü onların kursaklarında bıraktığı günün 4. yıldönümü. Etkinliklerimizle o gün şehit olan vatandaşlarımızı anıyoruz. Aynı zamanda zaferimizin yıldönümü olacak. 251 şehidimiz adına 251 fidan dikiliyor. Şehitler Ortaokulu bahçesinde şehidimiz Erol Olçok adına fidan diktik. O fidan büyüdükçe, yeşerdikçe bizim demokrasimi büyüyecek ve yeşerecek, güçlenecek. Haniler emellerine hiçbir zaman kavuşamayacak. Yeter ki biz bir ve beraber içinde olalım” dedi. –Özlem ŞAHİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.