FOÇA BÜYÜLEMEYE DEVAM ETTİ

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2021 - 18:52, Güncelleme: 21.02.2021 - 18:52
 

FOÇA BÜYÜLEMEYE DEVAM ETTİ

Haber: Velihan YUMRUKAYA Geçtiğimiz haftalarda etkili olan kuvvetli fırtına ve sağanak yağış, İzmir Foça’yı da etkisi altına almış, hayatı olumsuz etkilemişti. Bölgesel olarak yaşanan sağanak yağışta, Foça'da cadde ve sokaklar sular altında kalırken, birçok iş yeri ve evi su basmıştı.    'FOÇA 30 YILDIR BÖYLE YAĞIŞ GÖRMEDİ' Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz. Foça’nın 30 yıldır bu yoğunlukta bir yağmur görmediğini ifade etmişti.  FOÇA TEKRAR HUZUR VEREN GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTU Aradan geçen kısa sürede belediye ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla, fırtına ve sağanak yağışın yaraları sarıldı, cadde ve sokaklar tertemiz bir hale getirildi. Bugün güneşli havanın da kendisini göstermesiyle, kısıtlamalar nedeniyle cadde ve sokaklar boş olsa da, Foça cıvıl cıvıl olan o görünümüne yeniden kavuştu.  ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Öte yandan, Foça Belediye ekipleri, yağmur suyu kanallarında tamirat ve ıslah, parke taş yollarda onarım ve ağaç budama çalışmalarına devam ediyor.

Haber: Velihan YUMRUKAYA
Geçtiğimiz haftalarda etkili olan kuvvetli fırtına ve sağanak yağış, İzmir Foça’yı da etkisi altına almış, hayatı olumsuz etkilemişti. Bölgesel olarak yaşanan sağanak yağışta, Foça'da cadde ve sokaklar sular altında kalırken, birçok iş yeri ve evi su basmıştı. 
 

'FOÇA 30 YILDIR BÖYLE YAĞIŞ GÖRMEDİ'
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz. Foça’nın 30 yıldır bu yoğunlukta bir yağmur görmediğini ifade etmişti. 

FOÇA TEKRAR HUZUR VEREN GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTU
Aradan geçen kısa sürede belediye ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla, fırtına ve sağanak yağışın yaraları sarıldı, cadde ve sokaklar tertemiz bir hale getirildi. Bugün güneşli havanın da kendisini göstermesiyle, kısıtlamalar nedeniyle cadde ve sokaklar boş olsa da, Foça cıvıl cıvıl olan o görünümüne yeniden kavuştu. 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Öte yandan, Foça Belediye ekipleri, yağmur suyu kanallarında tamirat ve ıslah, parke taş yollarda onarım ve ağaç budama çalışmalarına devam ediyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.