Budanan ağaçlardan elde edilen odunlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor

YUNUSEMRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2018 - 14:48, Güncelleme: 19.01.2018 - 14:48
 

Budanan ağaçlardan elde edilen odunlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor

 Yunusemre Belediyesi, budama sezonunda elde edilen odunları ilçedeki ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Toplanan odunlar ihtiyaç sahiplerini kış aylarında ısınmasına olanak sağlıyor. 
Dev projelerinin yanı sıra sosyal projelerine de ağırlık veren Yunusemre Belediyesi, kış aylarında da ilçedeki ihtiyaç sahiplerine destek oluyor. Belediye, budama sezonunda elde edilen odunları ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Yapılan yardımlarla ihtiyaç sahipleri de kış aylarında rahat nefes alıyor. Yaklaşık 3 yıldır bu çalışmayı sürdürdüklerini kaydeden Park ve Bahçeler Müdürü Volkan Aydoğdu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Ağaçlarımızın gençleştirmek, hastalıktan kurtarmak amacıyla yaptığımız budama çalışmalarında elde edilen odunları ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. 3 yıldır bu çalışmayı yapıyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi bu konuda oldukça duyarlı. İhtiyaç durumuna göre kömür dağıtımız da oluyor. Muhtarlarımızın tespit ettiği ihtiyaç sahiplerimize yapılan incelemeler sonrasında yakacaklarını teslim ediyoruz” diye konuştu. Atatürk Mahallesi’nde yapılan yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin rahat bir nefes aldığını kaydeden Atatürk Mahalle Muhtarı Aydoğan Yolcu, bu örnek çalışmadan dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine teşekkür etti.
 Yunusemre Belediyesi, budama sezonunda elde edilen odunları ilçedeki ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Toplanan odunlar ihtiyaç sahiplerini kış aylarında ısınmasına olanak sağlıyor. 

Dev projelerinin yanı sıra sosyal projelerine de ağırlık veren Yunusemre Belediyesi, kış aylarında da ilçedeki ihtiyaç sahiplerine destek oluyor. Belediye, budama sezonunda elde edilen odunları ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Yapılan yardımlarla ihtiyaç sahipleri de kış aylarında rahat nefes alıyor. Yaklaşık 3 yıldır bu çalışmayı sürdürdüklerini kaydeden Park ve Bahçeler Müdürü Volkan Aydoğdu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Ağaçlarımızın gençleştirmek, hastalıktan kurtarmak amacıyla yaptığımız budama çalışmalarında elde edilen odunları ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. 3 yıldır bu çalışmayı yapıyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi bu konuda oldukça duyarlı. İhtiyaç durumuna göre kömür dağıtımız da oluyor. Muhtarlarımızın tespit ettiği ihtiyaç sahiplerimize yapılan incelemeler sonrasında yakacaklarını teslim ediyoruz” diye konuştu.
Atatürk Mahallesi’nde yapılan yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin rahat bir nefes aldığını kaydeden Atatürk Mahalle Muhtarı Aydoğan Yolcu, bu örnek çalışmadan dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.