GÜRLE’DE TARİHİ DOKU YENİDEN CANLANDIRILACAK

YUNUSEMRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2018 - 06:15, Güncelleme: 07.06.2018 - 06:15
 

GÜRLE’DE TARİHİ DOKU YENİDEN CANLANDIRILACAK

Yunusemre Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkan Vekili Veli Doğdu başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis, Gürle Mahallesi’nin tarihi ve doğal güzelliklerinin yeniden canlandırılması için yapılan çalışmalara destek verdi.
Yunusemre Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis Başkan Vekili Veli Doğdu başkanlığında yapılan toplantıda 15 madde görüşüldü. DOĞAL GÜZELLİKLER ORTAYA ÇIKARILACAK Toplantıda Yunusemre Belediyesi’nin Manisa’nın en eski yerleşim yerlerinden olan Gürle Mahallesi’nin tarihi ve doğal güzelliklerinin yeniden ortaya çıkarılması için yapılan çalışmalar da gündeme geldi. Mecliste, Gürle’nin tarihi ve doğal dokusunun yeniden canlandırılıp turizme kazandırılması için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilirken; çalışmayla ilgili İmar ve Kültür Sosyal İşler Komisyonu’nun çalışmalarını devam ettirmeleri kararlaştırıldı. Yunusemre Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantısı 4 Temmuz Salı günü yapılacak. ​ BAŞKAN ÇERÇİ, MECLİS ÜYELERİNE İFTARDA EV SAHİPLİĞİ YAPTI Toplantının sonrasında belediye meclis üyeleri, Yunuspark’ta düzenlenen iftar yemeğinde ağırlandı. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin eşi Dr. Melek Çerçi ile birlikte ev sahipliğini yaptığı yemekte, meclis üyelerinin Ramazan ayını kutlayan Başkan Çerçi, konuklarıyla yakından ilgilendi.–
Yunusemre Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkan Vekili Veli Doğdu başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis, Gürle Mahallesi’nin tarihi ve doğal güzelliklerinin yeniden canlandırılması için yapılan çalışmalara destek verdi.
Yunusemre Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis Başkan Vekili Veli Doğdu başkanlığında yapılan toplantıda 15 madde görüşüldü.



DOĞAL GÜZELLİKLER ORTAYA ÇIKARILACAK
Toplantıda Yunusemre Belediyesi’nin Manisa’nın en eski yerleşim yerlerinden olan Gürle Mahallesi’nin tarihi ve doğal güzelliklerinin yeniden ortaya çıkarılması için yapılan çalışmalar da gündeme geldi. Mecliste, Gürle’nin tarihi ve doğal dokusunun yeniden canlandırılıp turizme kazandırılması için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilirken; çalışmayla ilgili İmar ve Kültür Sosyal İşler Komisyonu’nun çalışmalarını devam ettirmeleri kararlaştırıldı. Yunusemre Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantısı 4 Temmuz Salı günü yapılacak.



BAŞKAN ÇERÇİ, MECLİS ÜYELERİNE İFTARDA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Toplantının sonrasında belediye meclis üyeleri, Yunuspark’ta düzenlenen iftar yemeğinde ağırlandı. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin eşi Dr. Melek Çerçi ile birlikte ev sahipliğini yaptığı yemekte, meclis üyelerinin Ramazan ayını kutlayan Başkan Çerçi, konuklarıyla yakından ilgilendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.