KİTAP SEVDALISI KONSEY

YUNUSEMRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2017 - 09:49, Güncelleme: 29.12.2017 - 09:49
 

KİTAP SEVDALISI KONSEY

Manisa’da yaptıkları örnek etkinliklerle kendilerinden sıkça söz ettiren Yunusemre Kent Konseyi, kitap okuma alışkanlığını arttırmak amacıyla çalışmalarına hız veriyor. Konsey, geleneksel hale getirdiği kitap okuma etkinliğindebu ay Murat Gökyıldız’ın Simmüz isimli romanını ele aldı.
Düzenlediği sosyal projeler ile vatandaşların hayatına dokunan Yunusemre Kent Konseyi, okuma seferberlikleri ile toplumun okuma alışkanlığı kazanmasını hedefliyor. Düzenli olarak her ay bir yazarın kitabını masaya yatıran konseyin bu haftaki kitabı Manisalı Yazar Murat Gökyıldız’ın kaleme aldığı ‘Simmüz’ adlı eseriydi. İNTERAKTİF BİR SÜREÇ OLUŞTURUYORUZ Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen kitap okuma etkinliğinde konuşan Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, okumanın zihnimizi geliştirdiğine vurgu yaptı. Halil Arslan; “Kitap okuma etkinliklerinde yazarımızı ağırlayarak onun kitap yazma sürecini, kitabında nelere önem verdiğini, aktarım dilini ve kitabın hikayesini öğreniyoruz. Yazarlarımız ile okuyucularımızı bir araya getirerek interaktif bir süreç oluşturuyoruz. Toplumumuzun ve ülkemizin kalkınmasına katkı sunmak için bilgili ve okuyan bir toplum olmamız gerekiyor. Biz de bunun için bu etkinlikleri düzenleme kararı aldık. Bu etkinliklerin düzenlenmesinde bize verdiği katkılar için Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi’ye şükranlarımı sunuyorum. Bizi hiçbir zaman geri çevirmedi” ifadelerini kullandı. HAYATA DOKUNAN PROJELER Etkinlikte katılımcılara seslenen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise belediye olarak vatandaşın hayatına dokunan projelere öncelik verdiklerini belirterek şunları söyledi: “Bizim için vatandaşımızın hayatına dokunan projeler her daim önemlidir. Yunusemre Kent Konseyimizi de burada tebrik ediyorum. Yapmış oldukları projeler ile de vatandaşımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalara önem veriyorlar” diye konuştu. Konuşmaların ardından kitabın yazarı Murat Gökyıldız Simmüz isimli kitabı hakkında bilgi verdi.  
Manisa’da yaptıkları örnek etkinliklerle kendilerinden sıkça söz ettiren Yunusemre Kent Konseyi, kitap okuma alışkanlığını arttırmak amacıyla çalışmalarına hız veriyor. Konsey, geleneksel hale getirdiği kitap okuma etkinliğindebu ay Murat Gökyıldız’ın Simmüz isimli romanını ele aldı.
Düzenlediği sosyal projeler ile vatandaşların hayatına dokunan Yunusemre Kent Konseyi, okuma seferberlikleri ile toplumun okuma alışkanlığı kazanmasını hedefliyor. Düzenli olarak her ay bir yazarın kitabını masaya yatıran konseyin bu haftaki kitabı Manisalı Yazar Murat Gökyıldız’ın kaleme aldığı ‘Simmüz’ adlı eseriydi.

İNTERAKTİF BİR SÜREÇ OLUŞTURUYORUZ
Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen kitap okuma etkinliğinde konuşan Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, okumanın zihnimizi geliştirdiğine vurgu yaptı. Halil Arslan; “Kitap okuma etkinliklerinde yazarımızı ağırlayarak onun kitap yazma sürecini, kitabında nelere önem verdiğini, aktarım dilini ve kitabın hikayesini öğreniyoruz. Yazarlarımız ile okuyucularımızı bir araya getirerek interaktif bir süreç oluşturuyoruz. Toplumumuzun ve ülkemizin kalkınmasına katkı sunmak için bilgili ve okuyan bir toplum olmamız gerekiyor. Biz de bunun için bu etkinlikleri düzenleme kararı aldık. Bu etkinliklerin düzenlenmesinde bize verdiği katkılar için Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi’ye şükranlarımı sunuyorum. Bizi hiçbir zaman geri çevirmedi” ifadelerini kullandı.

HAYATA DOKUNAN PROJELER
Etkinlikte katılımcılara seslenen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise belediye olarak vatandaşın hayatına dokunan projelere öncelik verdiklerini belirterek şunları söyledi: “Bizim için vatandaşımızın hayatına dokunan projeler her daim önemlidir. Yunusemre Kent Konseyimizi de burada tebrik ediyorum. Yapmış oldukları projeler ile de vatandaşımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalara önem veriyorlar” diye konuştu. Konuşmaların ardından kitabın yazarı Murat Gökyıldız Simmüz isimli kitabı hakkında bilgi verdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.