Recepli Sakinleri'nin İstediği Proje Hayata Geçiyor

YUNUSEMRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2018 - 09:35, Güncelleme: 06.07.2018 - 09:35
 

Recepli Sakinleri'nin İstediği Proje Hayata Geçiyor

 Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Recepli Mahallesinde yapımına başlanan düğün salonu projesini inceledi. 
Yunusemre Belediyesi, mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler üretiyor. İlçenin merkeze en uzak mahallelerinden biri olan Recepli Mahallesi’nde düğün salonu yapmak için düğmeye basan Yunusemre Belediyesi, projeye başladı.  AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz ile birlikte mahallede yürütülen çalışmaları inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, projeyi kısa sürede tamamlamayı planladıklarını söyledi. Kırsal mahallelerde birçok projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Mahalle sakinlerimizin en büyük taleplerinden biri düğün salonuydu. Projemizin yapımına başladık. Kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.  Yaklaşık 300 metrekare proje alanı içerisinde çok amaçlı salon, genç odası, gelin odası, mutfak ve peyzaj çalışmaları yer alıyor. 
 Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Recepli Mahallesinde yapımına başlanan düğün salonu projesini inceledi. 

Yunusemre Belediyesi, mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler üretiyor. İlçenin merkeze en uzak mahallelerinden biri olan Recepli Mahallesi’nde düğün salonu yapmak için düğmeye basan Yunusemre Belediyesi, projeye başladı. 
AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz ile birlikte mahallede yürütülen çalışmaları inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, projeyi kısa sürede tamamlamayı planladıklarını söyledi. Kırsal mahallelerde birçok projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Mahalle sakinlerimizin en büyük taleplerinden biri düğün salonuydu. Projemizin yapımına başladık. Kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. 
Yaklaşık 300 metrekare proje alanı içerisinde çok amaçlı salon, genç odası, gelin odası, mutfak ve peyzaj çalışmaları yer alıyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.