İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR GÖNLÜM

AKHİSAR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2016 - 09:14, Güncelleme: 24.09.2016 - 09:14
 

İKİNCİ BAHAR YAŞIYOR GÖNLÜM

Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinden 66 yaşındaki Gülsüm Gülüner ile 63 yaşındaki Hasan Cambaz tanışmalarından 3 ay sonra hayatlarını birleştirdi. Yeni bir hayata merhaba diyen Cambaz Çifti’nin nikahlarını Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kıydı.
BAŞKAN HIZLI; ‘BENİM İÇİN İLK OLDU’ Akhisar Huzurevi’ne 3 ay önce yerleşen Gülsüm Gülüner, orada tanıştığı Hasan Cambaz ile hayatını birleştirdi. Birbirlerini gördükleri anda hayatlarını beraber devam ettirmek istediklerini his ettiklerini dile getiren Cambaz Çifti’nin nikahına çok sayıda davetli katıldı. İkinci baharlarını yaşamak için bir ömür boyu evet diyen çiftin nikahını Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kıydı. Nikah akdini gerçekleştirdikten sonra konuşma yapan Başkan Hızlı; ‘Daha önce ikinci baharlarına adım atıp hayatlarını birleştiren bir çiftin nikahını kıymamıştım, bu ilk oldu. Bundan dolayı kendimi mutlu hissediyorum. Ben de çiftimize bundan sonraki hayatlarında mutluluklar dilerim." dedi.  HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERDİK Gülsüm Gülüner ile Hasan Cambaz’ın evlenme isteklerini duydukları andan itibaren her türlü desteği verdiklerini belirten Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İsmail Dağdelen; “Huzurevimizde kalan Gülsüm Teyze ve Hasan Amca’mız evlenmek istediklerini bize ilettiler. Biz de evlenmeleri için gereken her türlü desteği sağladık. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Yeni evli çiftimize Rabbimden ömürlerinin kalan kısmında mutluluklar dilerim." dedi.   GÜLÜNER; ‘EVLİLİK TEKLİFİMİ ALDIM’ Katılımın yoğun olduğu nikahın ardından çok mutlu olduğunu söyleyen Hasan Canbaz; ''Bu benim ikinci evliliğim. 1 yıldır huzurevindeyim. Birbirimizi gördük, konuştuk, tanıştık ve evlenmeye karar verdik. Düğünümüz çok güzel oldu. Yardım eden herkesten Allah razı olsun" derken, gelin Gülsüm Gülüner ise "Hasan Bey bana evlilik teklifi yaptı. Ben de bu teklifi kabul ettim. Çok mutluyum " diye konuştu. Nikah töreninin ardından çiftin yüzüklerinin kurdelesini Akhisar Belediye Başkan Salih Hızlı keserken yeni evli çiftler pasta keserek birbirlerine ikram etti. Pastanın ardından gelin ve damat ’İkinci Bahar’ şarkısı eşliğinde dans etti. SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI Düğüne Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve eşi, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, AK Parti Akhisar Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, Akhisar Kadın Girişimciler Kurulu Temsilcisi Nefize Şükran Füzün, huzurevi sakinleri ve çiftin yakınları katıldı.  
Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinden 66 yaşındaki Gülsüm Gülüner ile 63 yaşındaki Hasan Cambaz tanışmalarından 3 ay sonra hayatlarını birleştirdi. Yeni bir hayata merhaba diyen Cambaz Çifti’nin nikahlarını Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kıydı.
BAŞKAN HIZLI; ‘BENİM İÇİN İLK OLDU’
Akhisar Huzurevi’ne 3 ay önce yerleşen Gülsüm Gülüner, orada tanıştığı Hasan Cambaz ile hayatını birleştirdi. Birbirlerini gördükleri anda hayatlarını beraber devam ettirmek istediklerini his ettiklerini dile getiren Cambaz Çifti’nin nikahına çok sayıda davetli katıldı. İkinci baharlarını yaşamak için bir ömür boyu evet diyen çiftin nikahını Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kıydı. Nikah akdini gerçekleştirdikten sonra konuşma yapan Başkan Hızlı; ‘Daha önce ikinci baharlarına adım atıp hayatlarını birleştiren bir çiftin nikahını kıymamıştım, bu ilk oldu. Bundan dolayı kendimi mutlu hissediyorum. Ben de çiftimize bundan sonraki hayatlarında mutluluklar dilerim." dedi. 




HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERDİK
Gülsüm Gülüner ile Hasan Cambaz’ın evlenme isteklerini duydukları andan itibaren her türlü desteği verdiklerini belirten Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İsmail Dağdelen; “Huzurevimizde kalan Gülsüm Teyze ve Hasan Amca’mız evlenmek istediklerini bize ilettiler. Biz de evlenmeleri için gereken her türlü desteği sağladık. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Yeni evli çiftimize Rabbimden ömürlerinin kalan kısmında mutluluklar dilerim." dedi.
 
GÜLÜNER; ‘EVLİLİK TEKLİFİMİ ALDIM’
Katılımın yoğun olduğu nikahın ardından çok mutlu olduğunu söyleyen Hasan Canbaz; ''Bu benim ikinci evliliğim. 1 yıldır huzurevindeyim. Birbirimizi gördük, konuştuk, tanıştık ve evlenmeye karar verdik. Düğünümüz çok güzel oldu. Yardım eden herkesten Allah razı olsun" derken, gelin Gülsüm Gülüner ise "Hasan Bey bana evlilik teklifi yaptı. Ben de bu teklifi kabul ettim. Çok mutluyum " diye konuştu. Nikah töreninin ardından çiftin yüzüklerinin kurdelesini Akhisar Belediye Başkan Salih Hızlı keserken yeni evli çiftler pasta keserek birbirlerine ikram etti. Pastanın ardından gelin ve damat ’İkinci Bahar’ şarkısı eşliğinde dans etti.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Düğüne Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve eşi, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, AK Parti Akhisar Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, Akhisar Kadın Girişimciler Kurulu Temsilcisi Nefize Şükran Füzün, huzurevi sakinleri ve çiftin yakınları katıldı.













 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.