Bayram Tatilinin İlk Gününde Kaza Bilançosu: 10 ÖLÜ 58 YARALI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2018 - 20:33, Güncelleme: 18.08.2018 - 20:33
 

Bayram Tatilinin İlk Gününde Kaza Bilançosu: 10 ÖLÜ 58 YARALI

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde, tüm uyarılar ve önlemlere rağmen çok sayıda kaza meydana geldi. Bayram tatilinin ilk gününde meydana gelen 16 kazada, 10 kişi hayatını kaybetti, 58 kişi de yaralandı.
Bakanlar Kurulu kararıyla 9 güne çıkarılan Kurban Bayramı tatilinde, yapılan tüm uyarılar ve alınan önlemlere karşın yollarda yine çok sayıda kaza meydana geldi. Cuma günü mesai bitiminden Cumartesi saat 16.00'ya kadar meydana gelen 16 kazada, 10 kişi hayatını kaybetti, 58 kişi yaralandı   ÜLKENİN DÖRT BİR TARAFINDAN KAZA HABERLERİ GELMEYE BAŞLADI Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Cuma günü mesai bitimi sonrası memleketlerine ve tatil yörelerine gitmek için yollara düştü. Trafikte yoğunluk yaşanırken, ülkenin dört bir yanından yine kaza haberleri gelmeye başladı. Cuma saat 18.00'den gece yarısına kadar Manisa'da 2, Ordu, Bursa ve Düzce'de meydana gelen 5 ayrı kazada, 5 kişi öldü, 27 kişi yaralandı.   CUMARTESİ GÜNÜ TÜRKİYE GENELİNDE 11 KAZA MEYDANA GELDİ Tatilin ilk günü olan 18 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00'ya kadar ise 11 kaza meydana geldi. Antalya ve Çorum'da 2'şer, Adıyaman, İzmir, Aydın, Manisa, Balıkesir, Niğde ve Malatya'da meydana gelen kazalarda 5 kişi öldü, 31 kişi yaralandı. –HABERLER.COM    
9 günlük Kurban Bayramı tatilinde, tüm uyarılar ve önlemlere rağmen çok sayıda kaza meydana geldi. Bayram tatilinin ilk gününde meydana gelen 16 kazada, 10 kişi hayatını kaybetti, 58 kişi de yaralandı.
Bakanlar Kurulu kararıyla 9 güne çıkarılan Kurban Bayramı tatilinde, yapılan tüm uyarılar ve alınan önlemlere karşın yollarda yine çok sayıda kaza meydana geldi. Cuma günü mesai bitiminden Cumartesi saat 16.00'ya kadar meydana gelen 16 kazada, 10 kişi hayatını kaybetti, 58 kişi yaralandı
 
ÜLKENİN DÖRT BİR TARAFINDAN KAZA HABERLERİ GELMEYE BAŞLADI
Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Cuma günü mesai bitimi sonrası memleketlerine ve tatil yörelerine gitmek için yollara düştü. Trafikte yoğunluk yaşanırken, ülkenin dört bir yanından yine kaza haberleri gelmeye başladı. Cuma saat 18.00'den gece yarısına kadar Manisa'da 2, OrduBursa ve Düzce'de meydana gelen 5 ayrı kazada, 5 kişi öldü, 27 kişi yaralandı.
 
CUMARTESİ GÜNÜ TÜRKİYE GENELİNDE 11 KAZA MEYDANA GELDİ
Tatilin ilk günü olan 18 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00'ya kadar ise 11 kaza meydana geldi. Antalya ve Çorum'da 2'şer, AdıyamanİzmirAydın, Manisa, BalıkesirNiğde ve Malatya'da meydana gelen kazalarda 5 kişi öldü, 31 kişi yaralandı. –HABERLER.COM
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.