BIÇAKLI KAVGA CAN ALDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2017 - 10:51, Güncelleme: 28.03.2017 - 10:51
 

BIÇAKLI KAVGA CAN ALDI

Manisa’nın Salihli ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 1’i kadın 2 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, olay, Mithatpaşa Mahallesi’ndeki istasyon mevkiinde meydana geldi. Çıkan tartışma sonucu B.Ç. elindeki bıçakla M.K. (44), G.K(26), S.K. (48) ve Y.K.’yı(40) yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar Salihli Devlet Hastanesine ve Özel Salihli Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Özel Salihli Hastanesine kaldırılan G.K (26) ve Salihli Devlet Hastanesine kaldırılan M.K. (44) tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, Salihli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Salih K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu ve Yasin K.’nın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Öte yandan, cinayet zanlısı B.Ç.’nin Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim olduğu öğrenildi.
Manisa’nın Salihli ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 1’i kadın 2 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, olay, Mithatpaşa Mahallesi’ndeki istasyon mevkiinde meydana geldi. Çıkan tartışma sonucu B.Ç. elindeki bıçakla M.K. (44), G.K(26), S.K. (48) ve Y.K.’yı(40) yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar Salihli Devlet Hastanesine ve Özel Salihli Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Özel Salihli Hastanesine kaldırılan G.K (26) ve Salihli Devlet Hastanesine kaldırılan M.K. (44) tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, Salihli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Salih K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu ve Yasin K.’nın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan, cinayet zanlısı B.Ç.’nin Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.