MANİSA'DA OTOMOBİL İLE HALK OTOBÜSÜ ÇARPIŞTI!  

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2019 - 11:34, Güncelleme: 19.05.2019 - 11:34
 

MANİSA'DA OTOMOBİL İLE HALK OTOBÜSÜ ÇARPIŞTI!  

Manisa’da dün gece otomobille halk otobüsünün çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
HABER:SERKAN ÖZCAN Kaza, Manisa’nın Yunusemre İlçesi Barbaros Mahallesi kavşağında, saat 23:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  Barbaros Mahallesi  yönünden Yeni Mahalle  yönüne seyir halinde  olan 45 D 0031 plakalı  halk  otobüsüne, öğretmen evi yönünden  Barbaros Mahallesi yönüne seyir halinde olan  45 AJ 3244 plakalı otomobil çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil içinde bulunan sürücü ve arkadaşı yaralanırken, halk otobüsü  içinde bulunan  yolculardan  iki kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken, itfaiye ekipleri ise gaz kaçağı olan otomobile müdahale etti. Yaralıların hayati tehlikeleri olmadığı öğrenilirken, polis kazayla  ilgili  inceleme başlattı.      
Manisa’da dün gece otomobille halk otobüsünün çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
HABER:SERKAN ÖZCAN
Kaza, Manisa’nın Yunusemre İlçesi Barbaros Mahallesi kavşağında, saat 23:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  Barbaros Mahallesi  yönünden Yeni Mahalle  yönüne seyir halinde  olan 45 D 0031 plakalı  halk  otobüsüne, öğretmen evi yönünden  Barbaros Mahallesi yönüne seyir halinde olan  45 AJ 3244 plakalı otomobil çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil içinde bulunan sürücü ve arkadaşı yaralanırken, halk otobüsü  içinde bulunan  yolculardan  iki kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken, itfaiye ekipleri ise gaz kaçağı olan otomobile müdahale etti. Yaralıların hayati tehlikeleri olmadığı öğrenilirken, polis kazayla  ilgili  inceleme başlattı.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.