MANİSA'DA SİLAHLAR KONUŞTU

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2018 - 09:42, Güncelleme: 26.03.2018 - 09:42
 

MANİSA'DA SİLAHLAR KONUŞTU

Manisa’da meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi yaralanırken,2 kişi gözaltına alındı.
HABER: SERKAN ÖZCAN Olay Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Dinçer Mahallesi Kumludere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre daha önceden alacak verecek yüzünden husumetli olan şahıslar bir kahvehane önünde karşılaştı. Sözlü tartışmaya başlayan gruplar karşılıklı olarak birbirlerine tabanca ile ateş etliler. Silahlı kavga sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavgada silahla yaralanan S.D ve S.Ş isimli şahıslar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Manisa Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Öte yandan olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kavgaya karışan ve silahı ateşleyen iki şüpheli T.K ve H.A isimli şahısları gözaltına aldı. Öte yandan gözaltına alınan şahısların ilk ifadesine göre kavgada kullandıkları silahı olay yerinde bir çöp konteynırına attığı iddiası ile polis ekipleri saatlerce silahı aradı. Silahla yaralanan şahısların hayati tehlikeleri olmadığı öğrenilirken polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Manisa’da meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi yaralanırken,2 kişi gözaltına alındı.
HABER: SERKAN ÖZCAN
Olay Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Dinçer Mahallesi Kumludere Caddesi üzerinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre daha önceden alacak verecek yüzünden husumetli olan şahıslar bir kahvehane önünde karşılaştı.
Sözlü tartışmaya başlayan gruplar karşılıklı olarak birbirlerine tabanca ile ateş etliler.
Silahlı kavga sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Kavgada silahla yaralanan S.D ve S.Ş isimli şahıslar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Manisa Devlet Hastanesine kaldırıldılar.
Öte yandan olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kavgaya karışan ve silahı ateşleyen iki şüpheli T.K ve H.A isimli şahısları gözaltına aldı.
Öte yandan gözaltına alınan şahısların ilk ifadesine göre kavgada kullandıkları silahı olay yerinde bir çöp konteynırına attığı iddiası ile polis ekipleri saatlerce silahı aradı.
Silahla yaralanan şahısların hayati tehlikeleri olmadığı öğrenilirken polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.