Manisa Garı’nda yangın paniği

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2020 - 13:57, Güncelleme: 05.03.2020 - 13:57
 

Manisa Garı’nda yangın paniği

Manisa Tren Gar’ında Kullanılmayan Bir Tren Vagonunda Çikan Yangın Paniğe Neden Oldu. Çok Sayıda İtfaiye Ekibinin Müdahale Ettiği Yangın Kısa Sürede Söndürülürken Alevler Korku Dolu Anların Yaşanmasına Neden Oldu.
Manisa Tren Garı’nda kullanılmayan bir tren vagonunda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın kısa sürede söndürüldü. Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Manisa Garı’nda yıllardır atıl bir vaziyette duran ve kullanılmayan tren vagonlarından birinde çıkan yangın üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Trafik polisleri tarafından yangının olduğu bölgede trafik akışı durdurulurken, Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın yaklaşık bir saatlik çalışma sonucunda söndürüldü. Atıl bir vaziyette duran vagonların madde bağımlılarının mekanı haline geldiği iddia edilirken, yangının çıkış nedeni hakkında inceleme başlatıldı. Yanan vagonların çevresindeki alkol şişeleri ise dikkat çekti.
Manisa Tren Gar’ında Kullanılmayan Bir Tren Vagonunda Çikan Yangın Paniğe Neden Oldu. Çok Sayıda İtfaiye Ekibinin Müdahale Ettiği Yangın Kısa Sürede Söndürülürken Alevler Korku Dolu Anların Yaşanmasına Neden Oldu.

Manisa Tren Garı’nda kullanılmayan bir tren vagonunda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın kısa sürede söndürüldü.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Manisa Garı’nda yıllardır atıl bir vaziyette duran ve kullanılmayan tren vagonlarından birinde çıkan yangın üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Trafik polisleri tarafından yangının olduğu bölgede trafik akışı durdurulurken, Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın yaklaşık bir saatlik çalışma sonucunda söndürüldü. Atıl bir vaziyette duran vagonların madde bağımlılarının mekanı haline geldiği iddia edilirken, yangının çıkış nedeni hakkında inceleme başlatıldı. Yanan vagonların çevresindeki alkol şişeleri ise dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.