MANİSA OTOGARINDA TACİZ OLAYI!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2019 - 11:45, Güncelleme: 08.02.2019 - 11:45
 

MANİSA OTOGARINDA TACİZ OLAYI!

Manisa’da bir şahsın, genç bir bayanı taciz ettiği ihbarını alan polisin olaya müdahale etmesinin ardından, tacizci kıskıvrak yakalandı.
HABER: SERKAN ÖZCAN Olay Manisa’nın Şehzadeler İlçesinde bulunan Şehirler Arası Otobüs Terminalinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; otobüs terminalinde yolcu olarak bulunan E.B isimli genç kadını bir kişinin rahatsız etmesi sonrası, genç kadın durumu garaj çıkış noktasında bulunan görevli trafik polisine bildirdi. Olay üzerine şüpheli şahsın yanına giden trafik polisi şahsı muhafaza altına alarak Asayiş ekiplerine bilgi verdi Olay yerine gelen resmi asayiş ekipleri şahsın GBT kontrolünü yaptı. Yapılan GBT kontrolünde, isminin A.B olduğu tespit edilen şahısın Bursa Kapalı cezaevinden firari olduğu ve cinsel taciz olaylarından 3 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. Asayiş ekipleri tarafından göz altına alınan  A.B. ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.  
Manisa’da bir şahsın, genç bir bayanı taciz ettiği ihbarını alan polisin olaya müdahale etmesinin ardından, tacizci kıskıvrak yakalandı.
HABER: SERKAN ÖZCAN
Olay Manisa’nın Şehzadeler İlçesinde bulunan Şehirler Arası Otobüs Terminalinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre; otobüs terminalinde yolcu olarak bulunan E.B isimli genç kadını bir kişinin rahatsız etmesi sonrası, genç kadın durumu garaj çıkış noktasında bulunan görevli trafik polisine bildirdi.
Olay üzerine şüpheli şahsın yanına giden trafik polisi şahsı muhafaza altına alarak Asayiş ekiplerine bilgi verdi
Olay yerine gelen resmi asayiş ekipleri şahsın GBT kontrolünü yaptı.
Yapılan GBT kontrolünde, isminin A.B olduğu tespit edilen şahısın Bursa Kapalı cezaevinden firari olduğu ve cinsel taciz olaylarından 3 ayrı suçtan arandığı tespit edildi.
Asayiş ekipleri tarafından göz altına alınan  A.B. ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.