MANİSA’DA BİSİKLETLERLE GEZİNTİYE ÇIKAN ÇİFTİ ÖLÜM AYIRDI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2018 - 11:27, Güncelleme: 26.11.2018 - 11:27
 

MANİSA’DA BİSİKLETLERLE GEZİNTİYE ÇIKAN ÇİFTİ ÖLÜM AYIRDI

Manisa’da meydana gelen kaza sonrası hastaneden kötü haber geldi. Bisiklet sürücüsü hastanede hayatını kaybetti.
HABER: SERKAN ÖZCAN Olay Manisa’nın Yunusemre İlçesi Eski Muradiye yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Pazar gezintisi için bisikletleri ile gezmeye çıkan Serhat ve Hilal Baydar çiftine arkadan gelen Murat P. İdaresindeki 45 j 1870 plakalı minibüs çarptı. Çarpmanın etkisi ile Serhat ve Hilal Baydar kazada yaralandı. Durumu ağır olan Serhat Baydar(42) Manisa Celal Bayar Üniversite Hastanesine kaldırıldı. Serhat Baydar’ın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenilirken, eşinin tedavisi ise özel bir hastanede devam ettiği öğrenildi. ​
Manisa’da meydana gelen kaza sonrası hastaneden kötü haber geldi. Bisiklet sürücüsü hastanede hayatını kaybetti.
HABER: SERKAN ÖZCAN
Olay Manisa’nın Yunusemre İlçesi Eski Muradiye yolu üzerinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre; Pazar gezintisi için bisikletleri ile gezmeye çıkan Serhat ve Hilal Baydar çiftine arkadan gelen Murat P. İdaresindeki 45 j 1870 plakalı minibüs çarptı.
Çarpmanın etkisi ile Serhat ve Hilal Baydar kazada yaralandı.
Durumu ağır olan Serhat Baydar(42) Manisa Celal Bayar Üniversite Hastanesine kaldırıldı.
Serhat Baydar’ın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenilirken, eşinin tedavisi ise özel bir hastanede devam ettiği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.