Manisa’da Feci Kaza; YARALILAR VAR

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2018 - 23:02, Güncelleme: 27.10.2018 - 23:02
 

Manisa’da Feci Kaza; YARALILAR VAR

Manisa’da iki otomobilin çarpışması sonucu 1’i  bebek, 5  kişi yaralanırken; bir yaralının durumunun ağır  olduğu  öğrenildi.
HABER:SERKAN ÖZCAN Kaza Manisa Akhisar Karayolu Üçpınar Mahallesi kavşağı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Üçpınar yönünden Akhisar yönüne dönmek  üzere  olan  Yusuf Avcı idaresindeki  45 AG 114 plakalı  otomobile, Manisa yönünden Akhisar yönüne seyir halinde  olan Feyzullah Aslan idaresindeki  45 AAD 308 plakalı  otomobil çarptı. Çarpışmanın etkisi ile her iki otomobilde bulunan 1’i bebek 5 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda  itfaiye, sağlık ve  polis ekibi sevk edildi.  Otomobol içinde sıkışan yaralıları, oldukları yerden itfaiye ekipleri çıkarırken, Sağlık ekipleri yaralı  şahıslara  ve bebeğe ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, yaralılar Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bir yaralının hayati tehlikesi  olduğu öğrenildi Jandarma ekipleri kaza ile  ilgili  inceleme başlattı.
Manisa’da iki otomobilin çarpışması sonucu 1’i  bebek, 5  kişi yaralanırken; bir yaralının durumunun ağır  olduğu  öğrenildi.
HABER:SERKAN ÖZCAN
Kaza Manisa Akhisar Karayolu Üçpınar Mahallesi kavşağı üzerinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre; Üçpınar yönünden Akhisar yönüne dönmek  üzere  olan  Yusuf Avcı idaresindeki  45 AG 114 plakalı  otomobile, Manisa yönünden Akhisar yönüne seyir halinde  olan Feyzullah Aslan idaresindeki  45 AAD 308 plakalı  otomobil çarptı.
Çarpışmanın etkisi ile her iki otomobilde bulunan 1’i bebek 5 kişi yaralandı.
Olay yerine çok sayıda  itfaiye, sağlık ve  polis ekibi sevk edildi.
 Otomobol içinde sıkışan yaralıları, oldukları yerden itfaiye ekipleri çıkarırken, Sağlık ekipleri yaralı  şahıslara  ve bebeğe ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, yaralılar Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bir yaralının hayati tehlikesi  olduğu öğrenildi
Jandarma ekipleri kaza ile  ilgili  inceleme başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.