MANİSA’DA KAHVEHANEYE SİLAHLI SALDIRI    

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2019 - 09:27, Güncelleme: 07.02.2019 - 09:27
 

MANİSA’DA KAHVEHANEYE SİLAHLI SALDIRI    

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir kahvehaneye kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından pompalı tüfekli saldırı gerçekleştirildi. Silahlı saldırıda 1 kişi yaşamını yitirdi.
Turgutlu’da bir kahvehaneye kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından pompalı tüfekli saldırı gerçekleştirildi. Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Yiğitler Mahallesi Harekatı Milliye Sokak’ta bulunan bir kahvehaneye, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırıda, kahvehanede bulunan T.G. (25) yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı genç sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılırken, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Polis ekipleri olay yerinden kaçan aracı ve araç içerisindeki şahısları yakalama çalışması başlatırken, olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma yaptı.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir kahvehaneye kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından pompalı tüfekli saldırı gerçekleştirildi. Silahlı saldırıda 1 kişi yaşamını yitirdi.
Turgutlu’da bir kahvehaneye kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından pompalı tüfekli saldırı gerçekleştirildi. Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Yiğitler Mahallesi Harekatı Milliye Sokak’ta bulunan bir kahvehaneye, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırıda, kahvehanede bulunan T.G. (25) yaralandı.
Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı genç sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılırken, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Polis ekipleri olay yerinden kaçan aracı ve araç içerisindeki şahısları yakalama çalışması başlatırken, olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.