Manisa’da silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonu: 13 gözaltı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2020 - 15:04, Güncelleme: 04.03.2020 - 15:04
 

Manisa’da silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonu: 13 gözaltı

Manisa Merkezli 4 İlde Silah Ve Mühimmat Kaçakçılığı Yaptıkları İddiasiyla 14 Adrese Düzenlenen Operasyonda, 13 Kişi Yakalanarak Gözaltına Alındı.
Manisa merkezli 4 ilde silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 14 adrese düzenlenen operasyonda, 13 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Manisa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü ve Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle ‘silah ve mühimmat kaçakçılığı’ suçunu örgütlü olarak işleyen şüphelilere yönelik 4 aylık süre ile istihbarı ve teknik çalışmalar yapıldı. Manisa merkezli, Balıkesir, Konya ve Kütahya illerinde düğmeye basan polis, 14 şüpheliden, 13’ünü ikamet ettikleri evlerinde yakaladı. İstanbul geneli su kaçağı tespiti hizmeti için arayın. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, adreslerde 13 adet tabanca, 11 adet ruhsatsız av tüfeği, 243 adet tabanca mermisi, 3 kuru sıkı tabanca ele geçirildi.
Manisa Merkezli 4 İlde Silah Ve Mühimmat Kaçakçılığı Yaptıkları İddiasiyla 14 Adrese Düzenlenen Operasyonda, 13 Kişi Yakalanarak Gözaltına Alındı.

Manisa merkezli 4 ilde silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 14 adrese düzenlenen operasyonda, 13 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Manisa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü ve Demirci İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle ‘silah ve mühimmat kaçakçılığı’ suçunu örgütlü olarak işleyen şüphelilere yönelik 4 aylık süre ile istihbarı ve teknik çalışmalar yapıldı. Manisa merkezli, Balıkesir, Konya ve Kütahya illerinde düğmeye basan polis, 14 şüpheliden, 13’ünü ikamet ettikleri evlerinde yakaladı. İstanbul geneli su kaçağı tespiti hizmeti için arayın. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, adreslerde 13 adet tabanca, 11 adet ruhsatsız av tüfeği, 243 adet tabanca mermisi, 3 kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.