MİLLİ DUYGULARI KULLANARAK VATANDAŞLARI KANDIRIYORLAR

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2019 - 16:11, Güncelleme: 29.01.2019 - 16:11
 

MİLLİ DUYGULARI KULLANARAK VATANDAŞLARI KANDIRIYORLAR

Manisa’da ‘askere gideceğiz’ diyerek ellerinde Türk bayraklarına sarılı tepsi ve kolonyalarla, vatandaşlardan para toplayarak, milli duyguları istismar eden 4 kişi polis tarafından yakalandı.  
HABER: SERKAN ÖZCAN Olay,  Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Seyfettinbey Caddesi üzerinde yaşandı. Manisa’da birkaç gündür ‘askere gideceğiz’ diyerek vatandaşlardan para toplayan şahıslar olduğu bilgisini alan polis ekipleri harekete geçerek çalışma başlattı.  Şahısların öğle saatlerinde kentin en işlek yeri olan  Beyazfil ve 8 Havuzu’nda para topladığını öğrenen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı  resmi ekipler şahısları takibe aldı.  Kısa süreli bir takibin ardından izlendiklerini fark eden 4 şahıs ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirmeye çalıştı.  Ancak bunda başarılı olamayan dolandırıcılık şüphelileri girdikleri bir ara sokakta polis tarafından kıskıvrak yakalandı.  Polis yakaladığı şahısları yaptığı kimlik kontrolü ve üst aramasının ardından gözaltına alarak işlemleri için karakola götürdü.  
Manisa’da ‘askere gideceğiz’ diyerek ellerinde Türk bayraklarına sarılı tepsi ve kolonyalarla, vatandaşlardan para toplayarak, milli duyguları istismar eden 4 kişi polis tarafından yakalandı.  
HABER: SERKAN ÖZCAN
Olay,  Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Seyfettinbey Caddesi üzerinde yaşandı.
Manisa’da birkaç gündür ‘askere gideceğiz’ diyerek vatandaşlardan para toplayan şahıslar olduğu bilgisini alan polis ekipleri harekete geçerek çalışma başlattı.
 Şahısların öğle saatlerinde kentin en işlek yeri olan  Beyazfil ve 8 Havuzu’nda para topladığını öğrenen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı  resmi ekipler şahısları takibe aldı.
 Kısa süreli bir takibin ardından izlendiklerini fark eden 4 şahıs ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirmeye çalıştı.
 Ancak bunda başarılı olamayan dolandırıcılık şüphelileri girdikleri bir ara sokakta polis tarafından kıskıvrak yakalandı.
 Polis yakaladığı şahısları yaptığı kimlik kontrolü ve üst aramasının ardından gözaltına alarak işlemleri için karakola götürdü.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.