MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE YAKIN TAKİP

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2018 - 16:07, Güncelleme: 12.04.2018 - 16:07
 

MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE YAKIN TAKİP

Manisa’da  trafik ekipleri tarafından kent genelinde motosiklet sürücülerine yönelik genel bir denetim çalışması yapıldı.
HABER:SERKAN ÖZCAN  Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri,Şehzadeler İlçesi  İbrahim Gökçen Bulvarı ve  Mustafa Kemal caddelerinde motosikletler üzerinde uygulama yaptı.  Ekipler, kask takmayan ve motosikletlerinde abartı egzoz bulunan sürücülere cezai işlem uyguladı.  Gün boyunca denetimlerini sürdüren ekipler, motosiklet sürücülerini hız yapmamaları ve trafik kurallarına riayet etmeleri hususunda uyardı. Vatandaştan gelen şikayetler üzerine denetimleri sıklaştırdıkları öğrenilen ekiplerin,  Gün boyu  yapılan denetimlerde yaklaşık 200 motosikleti durdurarak kontrol yaptığı bildirildi.  Öte yandan eksik evrakları bulunan motosikletler ise çekici vasıtasıyla otoparka çekildi.
Manisa’da  trafik ekipleri tarafından kent genelinde motosiklet sürücülerine yönelik genel bir denetim çalışması yapıldı.
HABER:SERKAN ÖZCAN
 Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri,Şehzadeler İlçesi  İbrahim Gökçen Bulvarı ve  Mustafa Kemal caddelerinde motosikletler üzerinde uygulama yaptı.
 Ekipler, kask takmayan ve motosikletlerinde abartı egzoz bulunan sürücülere cezai işlem uyguladı. 
Gün boyunca denetimlerini sürdüren ekipler, motosiklet sürücülerini hız yapmamaları ve trafik kurallarına riayet etmeleri hususunda uyardı.
Vatandaştan gelen şikayetler üzerine denetimleri sıklaştırdıkları öğrenilen ekiplerin,  Gün boyu  yapılan denetimlerde yaklaşık 200 motosikleti durdurarak kontrol yaptığı bildirildi.
 Öte yandan eksik evrakları bulunan motosikletler ise çekici vasıtasıyla otoparka çekildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.